No time for us (Acoustic) (Broder Daniel)

 

hellååå, jag heta Carwan. och igår jag provade ut studdemössor och sånt, kändes rätt fett. förstår inte att det är vår tur till våren. gal1. sen jobbade jag, det gick bra, gjorde mycket liiis och sushi. sen när jag tänkte få åka hem och ta ett efterlängtat bad i karet får jag höra att vi inte har något varmvatten eller värme i huset. det sög ju tänkte jag, gjorde ingen större grejj utav det, rätt vanligt ute på landet nivet. men aningen tungt vare att sova när det är minusgrader i sitt rum faktiskt. blev ylletröjan och tjocksockarna på.

today chillade jag på rätt hårt, typ, fast egentligen inte. mycket projekt, körlektion och sånt. mötte upp silvret när hon slutade, lät henne välja ut sin present. en skjorta från Carlings ville hon ha, och fram kom kreditkortet. handlade mat på willys, fram med kreditkortet igen. hem till me myself and I och ska laga go´mat åt mig och lis-marie.


a moment, a love, a dream, a laugh





Heartbeats (The Knife)

Johnossi biljetten är bokad. 3 december, vilken jävla dag alltså !!

musprovning

nu ska vi på äventyr till storheden, snorkråkan aka bogger, mandelpanna, tygblöjjan och jag.

enbente bombmannens identitet avslöja

vad är egentligen skillnaden mellan ett larm och ett alarm? seriöst tänk på det och försök att förklara skillnaden. går typ inte. man blir nutts !!
igår sov jag hela dagen, var hemma med migrän. det var typ skönt att få vila. sen åkte jag till limpan på avskedsfika, det är nått i den meningen som inte stämmer, typ ordet AVSKEDD. hon flyttar till Stockholm på lördag. men fikat var trevligt. tack för kaffet !
tygblöjjan lägger sitt äppelskrutt på min mobil nu.
TA BORT äpplet tygblöjjan!
rebecca tygblöjjan grahn hälsar

det bästa jag vet är att sova på morfars mage.

Bon Iver (Woods) och sömn.




The White Stripes

sry johanna, har varit väldigt upptagen på senare dagar. och jag är typ ööööööööööööööööhhmm less och vill bah dö i min säng i en vecka eller kankse två. är aptrött. jobba jobba jobba, skola skola skola, träna träna träna, plugga plugga plugga, hinna med att visa lite omtanke och kärlek till my fränds. det är fan mycke assåå. fast, det löser sig, det gör det alltid (vis man den där Timbuktu). åhh juste, mina sista sparpengar från lönen, ah dom finns ju inte så mycket längre till.. min mobil (som har varit cp sen typ forever (får skylla mig själv)) har dött. ah. det var inte så kul. har beställt en sån där htc wildfire, ska hämta den imorgon.
nu ska jag fan duscha
sen ska jag fan äta
sen ska jag fan plugga
sen ska jag fan sova
ät inte gul snö.

postcards from italy

aaaakej, har stått på toppen av Kebnekaise. det var typ en av det bästa och värsta sakerna jag gjort. sjukt vackert, utsikten var helt s-i-c-k. och det pirrade till i magen när vi skrek från toppen. det var fett ! biverkningarna är att jag typ har ont i varenda muskel i hela kroppen och är galet trött. justeeeeee, vi klättrade också. typ upp för ett stup och sånt där ni vet. och juste, glömde jag att säga att jag är höjdrädd? för juste, det är jag. vidrigaste saken någonsin. fattar inte ens att jag har gjort det. får typ diare bara av att tänka tanken på hur sjukt det var. fast på nått litet litet sätt vare ganska härligt också. jag är sjukt stolt. fyfan vad jag är braaaaaa!
nu ska jag äta chips och glass och l8r träning.


Sträcker upp mina händer, tror att det här kan vara början på nått stort

jag packar, jag färgar håret, jag fixar med maten, jag laddar kameran, jag laddar hem musik, jag laddar mobilen - jag gör hundra saker samtidigt typ. jag är så grym. åker till Kebne i morgon, 05:41 går tåget. jag är svårt taggad! på söndag vid typ lunchtid står jag på toppen av Kebnekaise. det mina vänner är någonting coolt.


RSS 2.0