31 augusti - just chillin´

Yyysch!
Känner mig inte frisk idag. På sånna dagar är det bara en sak som kan på en på bra humör! Nån som kan gissa? Nog är det Vänner alltid! På kvällskvisten ska jag ta mig ur sängen och inventera på Willy´s @ storheden.
Blääh, hoppas denna förkylning ger sig snart! Vill träna, NU!                - Vi hösch!



30 augusti - soulmate

Blääääää!
Pixbox funkar inte, vad ska man nu göra på kvällen? Joooo, uppdatera på bloggen ist! (i) Jag och Lisa sitter fortfarande och flummar oss i webben! Och som pricken på i:et lyssnar jag på Youth Group-Forever Young! Hur gammal jag än är, kommer jag alltid att bete mig som ett barn när jag är med Lisa!


30 augusti - nazanin goes bride

dam dam da dam, dam dam da dam...
Ungeför så lät orgel musiken som spelades när Nazanin och Per när dom gick vägen fram till altaret. Hon var hur vacker som helst! Det var riktigt roligt att se, speciellt när också många från gammla klassen var där och kollade. Kändes bra att få se dom igen!
Nu sitter jag på msn, och pratar med min kompanjon Lisa Marie Silver. Vi gör någonting som vi inte har gjort på många år kan jag lova! Vi har webbcam sex! Okeej, nu gick jag lite för långt.... Men webb kamrerna är på! Det känns lite udda. Men å andra sidan är vi inte så normala!     Ajökens!


30 augusti - ett grattis

Hura, hura, hura, hura, hura, hura, hura, hura, hura, hura, hura, hura, hura, hura, hura, hura!
Om det var nån som räknade, var det 16 huran och med det vill jag säga att Christoffer Ståhl fyller 16 år idag. Ett stort grattis till honom!


29 augusti - den med Carro´s födelsedag

Hipp hipp hura!
29 augusti idag, vilket innebär att det är fredag, Hans och Hampus har namnsdag idag (Grattis Hampus). Men den viktigaste händelsen är ändå att det är Carro´s födelsedag! Önskar blondie en riktigt bra födelsedag!



28 augusti - brush



Ska erkänna en sak, det känns tomt i tillvaron när jag inte går på samma skola som Lisa. Har varit med henne dag ut och dag in sen jag vet inte när. Till och med att sitta på bussen blir inte samma sak när hon inte är där. Inte för att vi säger nått till varandra, vi båda är för trötta för att prata. Men vi delar på ett headset och lyssnar till musiken. Jag närmast fönstret och Lisa längst ut. Så har det alltid varit. Brushhan you know!       Peace out!


28 augusti - k som i konfirmation

Back in the days...
När det var konfirmation var det härliga tider! Jag satt och pratade med Anton igår på msn, som jag gick konfirmation med tidigare, och då kände jag hur mkt jag verkligen saknar det gänget och allt de vi gjorde! Hade lätt kunnat göra om det minst 10 gånger till! Om man plussar ihop allt det jag skrattade under hela konfirmationstiden så blir det några dussin timmar vill jag lova! Alltså har jag förlängt livet rejält, två tummar upp för det! Jag som inte ens tänkte gå det först, skandal! Men som tur var gjorde jag det och det var bland det vettigare jag gjort i mitt liv! Solong!


27 augusti - det är ingen vanlig dag

Vad är det för en dag, nej det är ingen vanlig dag för det är Viggo´s födelsedag hurra!
Grattis Viggo, ett år kvar nu!

 

27 augusti

Oh happy days!
Livet är så bra som det bara kan bli! Är hur glad som helst och känner mig så där riktigt skön. Kan bero på att det var en riktigt bra dag på skolan idag! Det har släppt riktigt mkt i klassen nu, de flesta pratar med alla och dom är ena riktigt härliga människor! Vi var bland annat på Ormberget och gjorde en massa sammarbetsövningar. Kan lätt säga att så mkt har jag inte skrattat på hela veckan! Tror att vi är på väg mot att bli en bra klass! Vi fick äntligen busskorten idag och även passer-korten. Allt är helt enkelt perfekt! Jag bara ler hela tiden!
Nackdelar: Tån sprack, förkylningen går inte mot rätt håll. Men so what! :D




26 augusti - happyhour



Vänner den närmsta timmen frammåt, även kallad "happyhour"! Efter det glädjeruset är det en varm säng som väntar med sovmusik!

Nikola Sarcevic-Lovetrap ♦ Damien Rice-Cannonball/9 crimes/Elephant ♦ Jeff Buckley-Hallelujah ♦ Aidan Hawken-Fly straight ♦ Foo Fighters-Everlong ♦ Jimmy eat word-A sunday ♦ Brett Dennen-Ain´t no reason ♦ Joshua Radin-Only you ♦ Mando Diao-Mr Moon ♦ Matt Nathanson-I saw ♦


26 augusti

ENP1!
Då var man officiellt member of ENP1, som våran klass heter. Det känns riktigt roligt, främst att få träffa så mkt nytt folk. Men eftersom att vi är så stor klass har jag inte ens hunnit prata med hälften av klassen. Men dom jag hunnit prata med visade sig vara riktigt fina människor. Det ser lovande ut på den fronten! Vi kommer att få passer-kort så att vi tar oss in och ut från skolan, dom dyker upp i morgon. Schemat och datorerna får vi i början av nästa vecka, och skåpen fick vi idag! So far ser det greeejt ut! Och jag har verkligen förstått att man inte ska dömma folk efter första intrycket. I övrigt väntar jag fortfarande att förkylningen ska försvinna!      heys!



24 augusti

Host, host, host, host, host, host...
Det är typ i princip bara det som kommer ur min käft! Är sjukt less på att känna mig hängig  och vara förkyld. Vill bara vara frisk! Nästa vecka drar vi faktiskt till Sthlm med ib-laget! Ska göra allt i min makt för att få mig frisk igen. Sitter just nu med en varm kopp te med  honung brevid mig. Ska snart dra i väg och kolla på innebandy träningen. När jag kommer hem blir det, en varm kopp te med honung i pyjamas och lägga sig ner i sängen,  luta sig tillbaka och avnjuta några Vänner avsnitt! Alltså en tidig kväll med andra ord. Bäst att börja vänja sig!
Yahtja!


24 augusti - sammanfattning

Klockan är över tolv och idag är det sista dagen på sommarlovet. Har inte så mkt bättre för mig i väntan på att Vänner ska bli färdig tankat att jag tänkte att jag summerar sommaren lite kort.
Sommaren blev överskattad, jag och alla andra gick och sa att det skulle bli den bästa sommaren någonsin. Vilket inte är bra, man kan inte bli annat än missnöjd! Trots att det inte blev det sommaren jag hade tänkt mig kan jag inte annat än att säga att det har ändå varit en lyckad sommar! Det har gått hur snabbt som helst, "tiden går fort när man har roligt", right? Jag har visserligen inte gjort mkt i sommar och vädret har då verkligen inte varit nått att hänga i julgranen, men ändå känns det inte som om jag saknar nått! Och om jag skulle peka ut en person som har förgyllt sommaren lite extra (håll i hatten nu), Lisa Marie Silver! Oväntat? Vem behöver en pojke när man har en sån pangbrud!
Lägger upp några minnesvärda stunder på bild också! God natt!



23 augusti

Ska vi plocka vinbär i min trädgård, du och jag wowowow......
Ehhmm, jaaaa. Det är iaf det som jag, mamma och min lillasyster kommer att göra några timmar framöver.

Lagfest igår. Det var trevligt, mkt skratt och mkt annat roligt. Nu är det bara idag och i morgon kvar, that´s it! Måste verkligen göra nått roligt ikväll. Vet dock inte, vad, när, hur, på vilket sätt, alltså ingenting! Men ska ringa min kompanjon (Lisa) och höra vad hon har för planer. Roligt ska jag då ha det ikväll!


Hösch dude!

21 augusti

Uschhh!
Blää, mår inte allt bra... Har typ spyan uppe i halsgropen, ska gå och lägga mig strax tänkte bara meddela att jag har varit och klippt mig idag. Det blev en luggigluggi. Halvt nöjd, men när jag har vant mig känns det nog bättre.
Baaaajh!

19 augusti - kojväder

Ville bara titta in med ett inlägg och tala om att det blir till att riktigt mysa idag! Har tagit på mig tofflor, mjukisar och en stor tjocktröja, ska lägga mig under täcket och lyssna på Damien Rice och hans otroligt mysiga låtar, man får nästan gåshud! 9 crimes, Cannonball, The blowers daughter och Elephant är dom jag hittills fastnat mest för. Om nån timme har är även Vänner säsong två och A walk to remember full-tankade. Då blir det ännu mer mys. Kanske även en tår, har inte lyckats se A walk to remember en enda gång utan att gråta. Det är verkilgen en film värd att se! Rekomenderar den starkt.


19 augusti

Ja må han leva, ja må han leva....
Vill bara börja inlägget med att säga grattis Simon, som fyller år idag!

Från det ena till det andra nu, jag kan bara säga att 06.30 har jag aldrig tidigare klivit upp på ett sommarlov. Men nån gång ska ju bli den första, och det var idag. Inte var det en lätt match att komma upp, men upp skulle jag iaf, för att vara hos tandläkaren klockan 08.00. Dom sa att jag har ingefär en månad kvar med min räls, så den 19 september 13.00 ska jag tillbaka. Fick även en åtdragning av tänderna, snälla som dom är, så kommer ha ont i några dagar fram över. Då vet alla som har räls att det bara är soppa som gäller! Smootch-hej!



18 augusti

Blööööööött!
Det kan man väl lungt säga, alla vet nog att det inte har varit något vidare bra väder idag. Det som brukar vara skönt att spela fotbollsmatch när det regnar, allt brukar gå så bra då! Det känns så lätt att springa och man känner sig pigg och allert! Men idag regnade det alldeles för mkt för att skapa den känslan. Kläderna vägde ton, det var kallt och ingenting gick åt vårt håll. 2-0 förlust mot Notviken, det var dock en div 4 match. Nog på klagandet! Fick brev idag från entreprenör där det stog lite om de kommande veckorna osvosv, det stod även att tiden och platsen för första skoldagen har blivit ändrad, vi börjar 12.00-14.00 och vi ska mötas upp i våra nya lokaler på teatern. Låter inte som en tung första dag måste jag påpeka! Nu ska jag hoppa in i duschen och ta mig en alldeles kokhet dusch, ska njuta varje sekund! Den har varit riktigt efterlängtad måste jag säga. Tillsist vill jag bara framföra en en önskning efter som att klockan är 22.22 : "Snälla ge mig sol den sista veckan som är kvar!" Tack för det!

Hejdå!

17 augusti

Är för trött för att förklara mig dag i ord! Ni får den i bilder istället. Hoppas att det går för sig!



God natt!

16 augusti - ett varmt grattis

Ja må dom leva, ja må dom leva....
Grattis på födelsedagen önskar jag Maria och Vickan, hoppas dom har en bra födelsedag! ♥


15 augusti

Aaaaaaaaaaahhhhhhhh!
Just nu är allt verkligen perfekt, har just fått mig mat i magen och inte bara mat köttfärsås och spagetti för att vara exakt! Det måste ju vara bland det godare man kan stoppa i munnen, kan jag tycka! Och som pricken över i:et har det varit en mycket bra dag hittils, vaknade upp på rätt sida (höger förstås), åker in till och för första gången är klockan på min sida, brukar alltid sluta med att jag får dra rushen ner, men inte idag! Inne på stan träffade jag på en mängt med känt och glatt folk, Carro och Kajsa bland annat, stod och garvade med dom i några minuter. Vidare ner till norrahamn där jag mötte upp Lisa! Vi satt och mös och fikade, efter en stund kom Maria och gjorde oss sällskap! Vi satt och doppade fötterna i vattnet åt melon och russin! Mötte sedan upp John och tog bussen hem mot Rutvik, jag hoppade av hos mig och John åkte vidare till Lisa. Glad för deras skull, hoppas verkligen det håller länge! Det är otroligt fina människor, båda två! Nu väntar jag på att dom två ska komma hit till mig och göra mig sällskap! Livet är nästan så bra som det kan bli. Men man kan ju inte få allt! Så jag är mer än nöjd just nu!

Tjaarå!

14 augusti

Brrrrr!
Äuu, det är ruggit kallt här inne, fryser nå så fruktansvärt! Ska efter detta inlägg fylla badkaret med några liter hett vatten och bara mysa! Även sätta på lite skön musik, luta mig bakåt och bara vara!

Dagen har sett ut på följande vis att jag och Anna for in vid tre tiden in till stan mot Sun Tan. Stoppade i 8 tior och solade i 32 minuter. Vidare sen till ip för att träna och efter det lag möte, lagfest den 22 aug ser fram emot det, efter den kollades herrarnas match som dom vann med 2-0 mot Överkalix. Nu är jag hemma och skriver så fort jag kan så jag får hoppa i badet så snabbt som möjligt.

Avrundar detta inlägg med att önska Anna en väldigt najs semester i Kroatsien!

Åver and auwt!


12 augusti

Ja må hon leva, ja må hon leva...
Ett fyrfaldigt leve till Ellen Pettersson som fyller 16 idag! Grattis på dig. Träffade födelsedagsbarnet idag på stan hon var glad som vanligt. Träffade även mkt annat känt folk på stan. Gick först med mamma och siss och köpte skolsaker, efter nån timma skulle dom vidare och äta hos mormor. Jag stannade på stan och travade själv en stund i väntan på Lisa. Köpte en stor grå tröja från bikbok och blev därmed 150 kr fattigare.

Nu sitter jag och tar det lugnt, små snackar lite med John som kom med förslaget att styra upp nått chill ikväll, självklart svarade jag att det lät som en bra ide! Återstår bara att se när, var och hur! Åter kommer med den saken.

Näkemiin!

11 augusti

Splashh!
Ungefär så lät det när jag cyklade mot Myggis och mot att möta upp min ängel Lisa Marie Silver. Regnet var blötare än vad det brukar vara, riktigt blöta droppar! Och med tanke på det slog vi oss ner under tak vid sidan av planen. Vi pratade om allt mellan himmel och jord, det är så lätt att vara med Lisa! Hon är typ jag fast i hennes kropp, så lika är vi varandra! Vet ingen som jag känner lika bra som henne och jag gillar varenda liten del av henne. Hon är min brusha! ♥
Mellan allt snack varvade vi med lite chips och flamms!

Tidigare under dagen har jag hunnit med att träna och även en hel del utav att ta det lugnt!

Nu ska jag fortsätta prata med Filip som väntar i mitt vänstra öra och medans jag skriver detta inlägg sjunger han fint till lite olika låtar som jag lyssnar på! Idol nästa för hans del måntro? Filip hälsar att knark inte är bra, det är 50% chans att man blir beroende av heroin första gången man tar det! Så sniffa inte det vita guldet, sniffa salt ist!

Här kan du kolla in lite bilder från ikväll om du har tid över. Yaey!

10 augusti

Pheewpheww!
Jag kan inte annat än att pusta ut just nu! Kan äntligen sätta mig ner och luta mig tillbaka för första gången idag. Inte suttit stilla en stund. Allt började med att vi (vi=familiano) åkte till Ikea i morse. Väl där började vi traska och för er som har varit på Ikea vet att det inte är nån liten butik, nejnej det är många hästlängder till area där inne vill jag lova. Vi var inte som alla andra familjer där borta, efter halva butiken hade vi ett doftljus i vagnen medans de andra vagnarna runt omkring oss hade börjat få ont om plats i kärran. Men vi kom ikapp efter ett tag, dock hade vi bara vagnen halvfull. Jag fick lite nya saker till mitt rum som jag har kämpat med att sätta upp, möblerat om har jag också gjort. Måste säga att jag är nöjd med resultatet! Det blev bättre än innan. Vi besökte även Skopunkten (buyade att par boots), Intersport, Stadium, Djur magasinet och Candy World (buyade Trocadero, Coca Cola).

Det var faktiskt en trevlig dag, men nu är jag tött och ska höja mysfaktorn till max och luta mig bakåt!

gutbaj ·♥·

Tai Bachman-She´s so high ♦ Maskinen-Segertåget ♦ Afasi & Filthy ft. Snook-1990 nånting ♦ Timbuktu-Det löser sig ♦ Damien Rice-9 crimes » Livsnjutning på hög nivå.

9 augusti - vickans place

@ Vickan!
Sitter hos kvinnan, myten, legenden Victoria Blom för tillfället! Det är tredje gången jag är här och jag börjar känna mig som hemmastadd! Vi har just varit på Tunavallen med Marrä och lirat boll! Och nu sitter vi här och myser, ska göra oss klara att åka till Marrä och umgåsas!

Här har ni en förlängning av livet, ett riktigt gott skratt!
http://www.youtube.com/watch?v=fRN2ho2tjp0


Baj!

9 augusti

Jag vill ha blommig falukorv till lunch mamma, nått annat vill jag inte ha...
Ehh! Var iaf med Blom idag på stan, cyklade in med hennes fars cykel som jag lånat från lk och mötte henne vid Strand. Blev genast glad när jag såg henne, var verkligen roligt att umgås med henne idag! Vi började med att hälsa på Roasters, vidare därifrån till Dagoberts och sen strosade vi runt och bara var oss själva.

Ikväll får jag vänta och se vad som händer, men nått ska jag banne mig göra! Vaknade på rätt sida idag och humöret är på en hög nivå

OSB! 0.42 kr på mobilen! Så kan ej höra av mig.

peace out bro!




8 augusti

Happyface!
Det vill jag lova att jag har just nu. Munjiporna står rätt upp! Mycket rolig dag idag. Började dock lite halv otrevligt med att damsuga hela huset. Men efter det började det hända saker. Först in till stan, bjöds på en massa skratt med främst Filip och sen kom Lisa också. Blev även en fika på Roasters, en vanilla ice och en ost/skink macka. Vidare där ifrån till ip, Filip for hem och åt. Jag och lisa satt där och drack lite Proviva (tack gud för den drycken). Fick sedan avnjuta en fotbolls match mellan GIF-IFK! Det vart många skratt idag kan jag meddela, och det sägs ju att "ett gott skratt förlänger livet", då har jag då gjort en rejäl hårförlängning av mitt liv!

Och vill bara säga att när jag läste på Majjsan´s blogg kan jag inte annat än att hålla med henne på det hon skriver att hon saknar lite kärlek i tillvaron! Lite mysigt hade det ju varit!

Nu ska jag se klart filmen som jag inte hann se igår, på åters! hejtå!




7 augusti

18 dagar...
Det slog mig idag att det bara är 18 dagar kvar till skolan börjar! Jag vet inte om jag tycker att det ska bli roligt eller tråkigt att börja gymnasiet. När man tänker efter så är det ju så klart roligt att träffa nya människor och lära känna dom, plus att vi lär ju inte jobba så mkt i början. Ändå känns det på nått sätt helt sjukt trist att börja gymnasiet, på fler än ett sätt! Hur som helst, jag och mami ska i morgon och köpa nys stuffs i morgon, typ block osvosv...



Jag ska från och med i morgon ta tag i mitt liv och inte bara ligga hemma och slöa hela dagarna, ska verkligen ha roligt dom har sista dagarna av lovet som är kvar! Plus att jag ska inte sova längre än till 12! eller ska iaf göra det bästa, kan bli svårt! Är ingen morgon-människa precis!

Mat nu sen Hertsön nästa! Div 4 match.

hejdå och en kram på det!

6 augusti

Brumbrummmm.
Vi hår sålt våran bil, en vit Passat var det. Själv tycker jag att det är helt onödigt att sälja den och köpa en ny när vi knappt har haft den i ett år. Inte för att jag lägger ner så mkt energi innom det området, men det har varit hektiskt här hemma när pappa har försökt att hinna en ny bil. Han blir alltid så exalterad och stressad när han ska göra nått! Äntligen har han hittat nått han gillade och åkte iväg till Skellefteå för att kolla in den. Och ringde nyss nöjd för att säga att han ska ta den! Det blev en Mitsubishi.

Åter till min värld, jag å´ andra sidan har sorterat en massa biler och fixat mappar och musik osvosv. Försöker även hitta en film som jag ska kolla ikväll.

Är less på det här vädret, ska det vara så här kan det lika väl bli vinter. Men jag vill iaf hinna på klubbviken en gång innan sommaren är över, så snälla ge mig lite sol!

hejpA!




K´s Choice-It´s not a habit
(), tycker jag att ni ska lyssna på!

5 augusti

Mmmmm, innebandy!
Yepyep, nästa vecka på onsdag den 13 augusti startar innebandyn igen. Kan inte annat än säga att det ska bli ett sant nöje. Träningarna är helt fullkomligt oseriösa, vi garvar non stop! Ser fram emot säsongen, som vi ska inleda med att vi åker till Sthlm i början av September. Nån vinst mot dom lagen blir svårt, men ATT det då kommer vara roligt!

Jag som trodde jag hade tandläkare idag klockan 8 men noe, det var visst den 19 augusti. Så det blev sovmorgon för mig, som alla andra dagar! Och dagen idag blir nog inte mkt hårresande, ska i princip bara kolla Vänner och nån till film som jag downloadade igår! Inte mkt till spänning i mitt liv inte, men jag känner att jag måste lata mig rejält sista tiden nu av sommarlovet så att jag kompenserar ut det sen när skolan drar igång!

tuudeluu!

4 augusti - 118100

Läste på Vicc´s blogg att hon hade läst på Maja´s blogg att om man skickar ett sms till 118100 och skriver "Vem är" och sitt namn efter det får man tyyep veta vem man är! Så jag tog fram mobilen och skrev Vem är Carolina Lundmark? och skickade det till 118100.

Vi på 118100 tror att Carolina är en superrolig tjej som lätt känns igen på sitt skinande leende. Vi tror att Carolina tycker mycket om lata dagar i solen med en mjukglass i handen, men hon är inte den som bangar på mera äventyrliga aktiviteter. Ha en trevlig kväll.

Inte illa säger jag!

4 augusti

Ubi doo, jag vill ju va som duuu, jag vill se ut som du gå som du, du, det vill jag nu .... Nananana...
Jag saknar alla dom där gamla Disney klassikerna, ända sen Vickan sa att hon hade sett Pocahontas! Jag ska ta nån kväll då jag letar upp alla gamla filmer man kollade på när man var liten och bara riktigt mysa och uppleva barndoms minnen :')

Hur som helst idag blev en liten konstig dag måste jag säga... Blev väckt av min sistahh halv 4 då hon sa att det var dags att stiga upp nu om jag skulle hinna göra mat osvosv innan träningen. Jag som hade planerat att gå upp tidigt..... Men icke sa nicke, hann äta och sen var det dags att byta om till träningen som jag nyss kom hem från. Nu planerar jag att äta nått och sen duscha.

yaatja!

och anna, saknar dig också

3 augusti

SåååÅÅååååÅvaaa!
Jag är gnuttan sliten och trött, speciellt mina fötter har fått genomgå tortyr dom senaste dagarna. Fotbollen och lk har misshandlat dom! Måste säga att lk blev inte alls som jag hade hoppats på! Riktigt så roligt blev det inte. Men det fanns stunder då man hade det kalaskul. Ska ta en återhämtningsdag idag, det började med att jag sov till halv 4 och nu ska jag fortsätta med att ligga här och bara kolla Vänner som vanligt och bara vara Carro!

Tandis på tisdag! Inte länge kvar tills tåget åker bort! JOY!

Folk som inte kan behärska sig är jag lesslessless och irriterad på som fan just nu! Men, deras liv!

heeiipah!

RSS 2.0