29 april

Om 8 timmar och 25 minuter åker vi. Björkliden here we come! WOWO. Vill säga några saker innan jag åker....

- Jag har nackspärr.
- Jag kommer att sakna min säng.
- Jag kommer att sakna vänner avsnitt.
- Jag älskar mitt liv.
- Jag vill ha en kram.
- Jag längtar till sommaren = leva på riktigt.

Med det sagt önskar jag er en trevlig valle! TJAAAAHRÅÅÅ.

28 april

Hon sägs vara den nya blondinbella?

27 april

När jag, tossi och källis pratar brukar vi ofta prata om bajs. Idag berättade jag för dom att jag börjar gråta när jag sitter och doing my thing, då fyllde sandra i med att hon brukar få huvudvärk och jaa... annelie bara stinker.... INGENTING slår den odören.. Tänk er en soptip, och sen gångrar ni det med tio och några döda djur som börjat möggla. Då ligger ni nästan på samma nivå!

27 april

Idag löpte jag, ja oj vad jag löpte. Löpte lite till och några meter till blev det. Helt plötsligt kollar jag ner på distans mätaren, oj tänkte jag. Bestämde mig för att köra lite till så att det blev en mil. Gissa varför jag glömde bort att det var jobbigt? Det var ju vänner avsnitt och joey avsnitt på skärmen framför mig. Jisses vad jag gillar Stil!

26 april

Plugga är inte så tråkigt när man gör det med Källis och Tossi. Vi hade ett mys-plugg med chirre och dipp åsså lite choklad så klart! Dom är bra, tjalalalalalaaaa!

25 april

Grattis bajs-johan!



25 april

Lördag idag, ska tyep göra det värsta man kan göra en lördag,,,, plugga. JUPP, samhällsprov på måndag.

Flera nätter i rad har jag drömmt samma sak nu.. Att jag är med lisa, vi tar det lungt åssååå, rätt vad det är blir hon typ besatt och stirrar på mig och närmar sig mig. Tittar mig rätt in i ögonen och börjar strypa mig!
Sen vaknar jag! Det är hemskt =(

22 april

Alltså..
Jag tror att pappa är i någon slags 40 års kris eller nåe.. När vi åkte ner till Kangos under påsk sa han att han bränt en skiva. Jaha tänke jag, ännu en gubb-rocks skiva, raj raj band eller finsk musik. När han stoppar på skivan är det Techno musik, jag kunde inte tro mina öron. Tänke att det kankse bara var att han laddat hem fel låtar eller nåe.
Men idag när jag tränat klart och skulle sätta mig i bilen spelade han Chris Brown, Pussy Cat Dolls och Maskinen-Segertåget. Jag säger er... Det är nått som inte stämmer!

22 april

GRATTIS VIKTOR GRÖNLUND.

22 april

Trääääna♥
Jogga, jogga, stil-gymma, innebandy, stil-gymma, jogga.
Har köpt gymm-kort på Stil. WOEHOE.

20 april

Måndagar stinker. Luktar verkligen inge vidare. Ge mig lov igen tack.
I morgon kommer Blondisbellis till oss och ska hålla föreläsning tyep. Sen jogga, ska bli en tränings freak igen. I've missed it! Anneli har kirrat mig ett gymmkort på Stil, så var berädd världen, Carroeeeh goes mega biff!

19 april

Bara en vanlig söndag, lite nintendo 64, massa vänner avsnitt och en hel del mys med sängen. Perfekt sätt att avsluta lovet! Se och njut!


19 april

Det känns lite sad att om 12 timmar sitter jag på bussen påväg på skolan. Jag trodde inte att lovet skulle vara så bra som det var! Jag har hunnit med allt jag ville göra, eller... Om jag hade fått vara med Sandra och Filip så hade det varit ultimat! Men man kan ju inte få allt man vill har i välden små barn!
Om en vecka och tre dagar åker vi till björkliden också. Och när vi kommer hem är det bara en månad kvar tills sommarlov. Kan livet bli mycket bättre? WOEHOO!

18 april

Jag har gått och blivit kär. Gick och letade i garaget och vad tror ni jag hittade? Vårat gammla nintendo 64! Blev nästan lite tårögd. Har suttit hela dagen och spelat lite diddi kong racing. Utklassat Jullebulle också. WOHO.

*

När jag har långtråkigt finns det bara en sak som gäller...


17 april

Grattis Emil! =D



16 april

Jag döptes till Carolina Weinz. Sen la mamsen till Lundmark några år senare. Om inte min mamma lagt till Lundmark hade jag haft initialerna CW. På vissa ställen där man skriver efternamnet först hade det isf stått WC.

Källis is writing, life as it should be

Hej : )

Tänkte börja med att skriva att igår runt 21.00  var jag och Carro på roasters och fikade, sen fick carro en mys idé. NEJ det går inte att stoppa henne när hon fått något på hjärnan, (syftar på vårat sims lan), gulle spelade från 21.00 till 05.00 utan en enda paus. Jaja, idén var iaf att vi skulle hyra film på hemmakväll och köpa maassa snarre och cola + ha en fet sleepover. Det var en bra idé. Vi gjorde det.  Tha movies var mycket bra. OCH, jag invigde carros dubbelidubbelisäng.

Nu är jag ensam i carros rum, (som har bastu + lite annat), när carro kommer tillbaka från sitt äventyr i skogen blir det stan.

Nu ska jag sno lite grejjer jag vill ha ; ) ADIOS!

from kÄLLIS to you :D (ignorera texten som är på tyska eller något, hittade inte orginalet)

15 april

gOsh. Tror inte att jag har skrattat så hårt som jag gjort idag. Är man med emil, chrille, lisa och vg är det omöjligt att inte le. Dom är bra. Vi åt taco's till luch hos lisafisa. Gick sen och tog en glass på Affär'N. En liten promenad och sen hem till vg. Stört kul.

Nu ska jag get dressed och be ge mig till staden och fika med källarn och tossin, sen ska vi mysa. Den här dagen är Lätt den bästa på länge.


*



För er som känner födelsedags pojken, behöver bara kolla på färgen så försår ni vem det är =D

14 april

Idag vaknade jag upp med ett skavsår i gommen, alltså jag vet inte hur jag lyckas, jag lyckas ta mig fan alltid med det omöjliga. Men JUPP skavsår in das gom har jag. Tack vare min nattandställning.
Var ute och prommade med lisa i morse och vi kom på att jag måste vara stört oattraktiv när jag sover, jag menar... Nattandställning, min kineslugg, gregglar som en snigel och sover med öppna ögon. Vette fan varför man kallar det skönhetssömn alltså.. =D

13 april

GRATTIS LUDWIG PÅ FÖDELSEDAGEN =D




13 april

Jiesses vilket väder, POHFF. När jag vaknade tog jag en joggingtur, schöönt. Märkte ganska snabbt att jag ej kunde andas. Eller genom näsan kan jag typ aldrig andas för att mina näskanaler är för små =( thats kinda poo.

Och det blir inte bättre när det nu blir varmare och det kommer jätte mycket pollen och björkarna börjar blomma. Då är det joppit att andas och leva :( Men man kan ju inte få allt =D

När jag kom hem bestämde jag mig för att jag skulle byta rum och det gjorde jag. Nu har jag ett mycket soft rum. Och som grädden på ärtsoppan fick jag mamma och pappas säng =D Får typ plats med hela afrikas befolkning i den!

12 april

Im home.
Känns bra, mycket bra tom. Borta bra men hemma bäst, right? Det har varit sjukt härligt, att vara ute och vara med släkten, åka skoter, grilla, mysa, yepps, bra påsk!
Och nu har vi en veckas lov, hur mycket bättre kan det bli? Typ inte sååå mycket bättre. Eller joeee, nån sak. =D

7 april

På torsdag efter matteprovet som jag kommer att få ett ig på åker jag, alfieboy, pappa och min lilla bebi syster till Kangos. Jag måste säga att det ska bli sjukt skönt! Det är alltid en sån härlig känsla när man är där, man kan slappna av och inte tänka på någonting annat än att bara vara. Vara med min släkt och familj. Dessutom blir det alltid att åka massvis med skoter och pimpla en hel del! I löööööw it!

7 april


*



Björkliden 30 april - 4 maj, wow!

5 april

Jag gillar våren, typ kär i den! Satt ute idag och solade, najs. Funderade på hur bra det kommer bli i björkliden och att jag har valt till två kurser, frilufts A och B! Sen tänke jag på att Sandra är en liten panda! =D


3 april

Idag jagade Sandra mig och slog mig med en bok, och sen med handen, HÅRT.. Hon är en mobbare :(

'

Samhällslektion..
Anders: Malin Bayard sa "är man en äkta häst älskare äter man hästkött", vad menade hon med det uttrycket?
Jag: Dom tycker om hästar så mycket att dom vill ha dom i sig!

hehehehe.....

3 april

Grattis JAMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMAL.
Bara 9 månader kvar tills my birthdayyyy! =D

2 april

Ge mig bara sommar........................NU!

RSS 2.0