30 oktober - team work, aouu

Oja...
Vilken dag det har varit alltså, wosh! Hela dagen har spenderats med laget och det har ett stort, fett, sant nöje. Började lite smått så där med att snacka om laget och berätta lite grann om sig själva. Then, vi lekte och efter det bastade vi ( om man nu kan kalla den bastu, med som ett unket rum än en bastu ) och efter det Waldorf. 57 kr kostade det för mig att äta på Waldorf, OBSERVERA 57 kr på Waldorf. Not bad!
Vårat lag är bäst, aouu!




30 oktober - för trött

zzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz
Just precis nu har jag kommit till det stadiet när jag är för trött. Jag har ingen aning om vad jag skriver, vad jag gör, vad jag tänker, vad jag heter, ingenting! Så tekniskt sett skulle det kunna vara som att jag sover, fast jag är vaken. Fast jag brukar ju sova med öppna ögon, undra om jag drömmer det här just nu... hmmmm...


29 oktober - nioaett

Yeah....
Det kändes riktigt bra idag när dom flesta i klassen (9a1) dök upp för att fika tillsammans. Det knasigaste är nog att jag fortfarande ser oss som en klass. Jag kallar oss för en klass fortfarande. Det känns inte som att det är över, jag tror inte att jag fattar det. Saknar faktiskt tiderna på stadsöskolan och ännu längre tillbaka tillochmed, rutviksskolan. Well, dags att börja inse att jag är en member av enp08, det är nog på tiden.

The Killers • Youth Group • Say Anything • Jack Johnson



28 oktober - ett grattis

Happy birthday too you....
Det är nämnligen så att idag fyller min fantastiska kusin Fanny Weinz år. 20 år, har hon levt på denna jord och så bra som hon har gjort det! Grattis från hjärtat. ♥

25 oktober - hsm3

High school musical 3 = (Y)
Var på bio i fredags och kollade hsm3 med Källis och Tossi, filmen var helt okej! Mycket mysigt att vara på bio, det blir en helt annan känsla än om man sitter hemma och kollar. Mysfaktorn höjs liksom! Men det som gjorde hela filmen fulländat var ändå sällskapet! Vilka töser det är alltså, puss på dom! Om jag säger så här, ni vet på en bio så är ju meningen att man ska sitta tysta och mysa, kolla på filmen.... Well, Källis var verkligen inte tyst om vi säger så..... Let´s just leave it there...
Gick sen och mös med O-boy :* !


23 oktober - scheisse

Ibland är verkligen källis bright...

Virpi: "Vad kan vi göra för att hjälpa dom fattiga barnen i afrika?"
Källis: "Vi ska mata kycklingarna och ge dom åt dom fattiga så kan dom döda dom och äta dom!"
5 minuter senare
"Det känns som att jag visar min punani hela tiden. Fast jag gillar att göra det men det känns inte rätt."

c

Youth Group-Skeleton jar

23 oktober - bloggiblogg

Ett måste!
Verkligen, jag tycker att ni borde läsa våran lagblogg som Jenny Skogsberg uppdaterar då och då. Många skratt kan utlovas! Tycker att mitt namn näms lite för många ggr......

http://gifdamtre.blogg.se/



22 oktober - viqan

 ViQan!
HAHAHAHAHAHA, fy fan vilken dag alltså! Jag ska berätta litegranna för er om hur det gick till när jag upptäckte att ViQan använder jamaicabrallor! För så cool är Victoria Blom att hon använder jammisar! Det var så här, jag går på stan och har just slutat, right? När jag helt plötsligt känner nått som luktar....*Sniff**Sniff* Kände direkt igen det där lukten, den kom från ViQans smelly fingres! För er som inte vet om det så luktar ViQan´s fingrar ungefär som en blandning mellan ruttna ägg och lite ekorr-hjärna som har mögglat i tre åt tillsammans med lite doft av anus och en liten stänk surströmming. Som ni kan tänka er går inte lukten att gå miste om. Så då tänkte jag "chill att träffa ViQan, det är ju inte varje dag" så jag följer lukten till floras kulle. Där hon till all förvåning springer omkring och hoppar. "Vad gör du ViQan frågar jag", hon svarar att hon försöker springa i kapp sin egen prutt. "Jaha, tänker jag vad roligt för henne". Helt plötsligt lägger jag märke till hennes JAMAICA-BYXOR!!!!! Synd ViQan säger jag bara, du är BUSTED! Tack vare dina smelly fingers lyckades jag avslöja din innersta hemlighet......



Jag säger bara en sak ViQan - "I DITT ANSIKTE"!
Hämden är ljuv! ;)

21 oktober - dagens

HAHAHAHAHA!
Dages citat, made by mahh sistah!; "MEN SLUTA, jag daimar dig i röven om du inte slutar!" Jag dog av skratt!


21 oktober - heligt

Gäsp!
Två dagar i rad har jag fått höra från Lilleskutt "Carro, vad har du under ögonen? Du är helt blå." -.-  Hmm, tecken på att jag är för trött? Möjligt vis kan det vara så ja. Därför tänkte jag överraska Lilleskutt i morgon med att komma utan blått under ögonen. Blir sängen vid 8, senast!
Sängen måste vara min heliga plats, det var platsen man föddes på jö! Dessutom kan man göra allt i sängen, varför måste man gå upp på morgonen ens? När man lika gärna kan vara i sängen?!


21 oktober - hej alla barn....

....nu är det barnpogram, titta här vad farbror frej tar fram. Två äpplen och en banan så har man skapat ett könsorgan!
Hihihihi, well! Årets gymnasiekatalog kommer att vara ett punani-hål! -.-   Lärarna har hängt upp alla klassers klassfoton idag, jag ser ut som en rysk punani ekorre! Ungefär.....
Om ni har tänkt på det har jag börjat använda ordet punani ganska så flitigt. Men jag anser att det är ett ord som passar till precis vad som helst. Det är svaret på alla frågor.


20 oktober - chillidilli

Not bad...
Chea, mamma har varit en ängel! Inte för att det är nått ovanligt, mamma min har för det mesta en gloria på huvudet. Nåväl, mamma har iaf köpt en mack-grill, YEAH dude!  Gissa vad jag kommer äta dom närmsta veckorna? Yeah baby, varma mackor.

John med familj ( hos far sin ) har dom köpt en hund, voj sageri vad söt den är! Stido ska den iaf heta, undra om det har någonting med stiglund / fido att göra? ;o Kankse, kankse inte!


19 oktober - le

Hihihihi....
Le, det är en fin sak det! Man känner sig alltid så skön innombords! Vilket är just det jag känner mig nu, jag känner mig hur lycklig som helst och det känns inte som att någonting skulle kunna förstöra det. GOSH! Plus att det bara är en vecka kvar av skolan nu, sen är det höstlov+halloween=mys! Kan ej bli bättre. Och ett råd till er som tänker se en bra film nån kväll fram över, kolla bara inte "the hills have eyes 2", så är kvällen räddad! Sämsta filmen ever! Nu tänkte jag hoppa i duschen och sen plugga lite engelska.




.......och du, du är söt! ;*

17 oktober - yä dude

hihihihihihi...
Det är fredag idag alla barn! CHEA! Förträffligt skönt måste jag meddela. Jag är verkligen så glad som jag kan bli just nu, det är awesome! Vilket medför att det känns som att helgen kommer att bli riktigt lovande! Jag ska verkligen ha roligt i helgen punkt slut. Det kankse till och med blir en klassfest?!
 Toddäj iaf börjar jag tio i 12, sköööönt! Nu, its plugg time again -.- Well, jag överlever!


16 oktober - forever young

man blir inte för gammal för att leka -man blir gammal för att man slutar leka..
Well, nån poäng ligger väl det i dom orden. Jag tänker aldrig sluta leka och ha roligt! Jag kommer alltid att vara ett barn oavsett om jag är 99 eller 5! Det är då jag har som roligast och njuter mest av livet. Som idag när vi var på teknikenshus med klassen, visserligen var det inte meningen att vi skulle leka, men jag, Tossi och Källis gjorde det ändå! Och hur roligt var inte det, ålder är bara en siffra. Leka kan man göra i vilket fall som helst! Säger inte att det behöver vara så för er. Men för mig är det så!


15 oktober - ångest

-.-
Alltså vad gör jag egentligen? Jag sitter och har ångest, jag fattar inte vad som hänt med mig. Dom senaste matcherna har jag bara varit negativ och spridigt negativ energi. Det är verkligen inte så jag vill ha det. Jag blir irriterad på mig själv för att jag är sån. Det är inte så jag är, och det är inte så jag vill vara! För jag älskar verkligen vårat lag, verkligen, från hjätat och jag tycker att alla är bra på sitt sätt. Laget skulle inte vara detsamma om någon hoppade av eller skadade sig. Jag kände att jag var tvungen att få ut det. Lätta mitt samvete. Jag ska förbättra mig! Jag blir äcklad av mig själv!


15 oktober - fysiskt omöjligt

Well, yeah it is!
För er som inte har försökt, att slicka på sin egen armbåge är helt omöjligt. Jag har varit envis om att jag ska klara det innan jag dör, men jag tror aldrig jag kommer lyckas. Om ni inte har testat, do it! Och om det är någon av er som klarar det let me know! Då kommer du bli min idol for sure!
Well, idag har jag match är grymt taggad! Ska kissa på dom! Hoppas att även ni får en bra onsdag! Avslutar inlägget med att säga att det kommer ut nytt avsnitt av 90210 idag! HAPPYFACE-carro!


12 oktober - babooom!

That´s the way, aha aha, I like it, aha aha.....
Wellibelli, då var söndagen avslutad och i morgon är det åter till skolan och karaoke stunderna. Helgen får en bra utvärdering.
Som pricken över i:et fick jag äntligen umgås med min lilla Kjokodil, Lisa! Det känns som att det var år och dar sen sist. Vi "bakade", om man nu kan kalla det vi gjorde för bakverk.... -.- Det åkte direkt ner i soptunnan och vi nöjde oss med proviva, daim och chips. Inte fy skam. Kollade lite Austin Powers, lyssnade på gamla godingar (http://www.youtube.com/watch?v=lpLeP7FSsVM) och bara njöt! Man behöver inte göra mkt för att ha roligt med Lisa! Det är det som är själva charmen.


11 oktober - woman like a man

Nanananananananananannana....
Ligger i min säng utslagen och lyssnar på the man Damien Rice, alltså den killen vet vad han sysslar med! Han kan sin sak, sång! Önskar att jag hade den kapaciteten, tänk er, sång och kunna spela gitarr! Hur mysigt hade inte det varit?! Men nu har jag tyvärr inte den resursen så jag får hålla mig till att spöa Källis i karaoke. Men det är inte fy skam det heller.
Snart bär det av till Brändön för fotbollsavslutning. Känns kul, men ändå inte. För det kan vara det sista jag kommer att få vara med om innom min fotbollskarriär.. Tungt!


11 oktober - möggel

Höööhmmm...
Vad får man om man korsar en ost med en tossi och i sin tur med en källare?
Rätt svar på den frågan är möggel! En härlig kombition det, jag, Annelii och Sandra! Ena riktigt bra människor och faller mig fullkommligt i smaken! Även om kvällen idag inte blev som vi hade tänkt oss var det ett nöje tsm med er! Tack för det! Nu ska jag mysa mig ner i sängen med en mys film. I morgon blir det fotbollsavslutning för hela slanten, Brändön som gäller med övernattning och hela kittet! Natti! :*


10 oktober - Karaoke is the shit

Ännu en fartfylld dag med karaoke så klart! Började intensivt med att vi tog tag i "Dancing queen" och piskade som fasiken! Sen var det min tur att kissa på Källis i låten "Take a bow"! Vann med en skillnad på 1000 poäng, CHEA! Kändes viktigt, nu har jag lagt ribban högt! Ikväll fortsätter jakten på guldet! Källis vs Ost, vem tar hem segern. Det återstår att se!


9 oktober - tänk för att så kan det vara

HÖÖHHÖÖMMM!
Lystring alla läsare, en ny blogg har fötts! Det blev en pojke. >> www.ollew.blogg.se

9 oktober - KARAOKE FOOOSHO!

Dadadadidadadada......
Fan jag jag och Källis har sjungit karaoke idag alltså! Tjooffh! Så klart utklassades hon med flertal poäng, jag och min sametsröst..... -.-   Well, inte riktigt så det gick till. Men fasiken så kul det var. Alla skrattade, har fortfarande inte listat ut om dom skrattade med oss eller åt oss, hmm..

www.karaokeparty.com (Y)

9 oktober - long dag to go

Manamana dudududududu manamana....
Idag är en lång dag för Carolina Lundmark, skola 8.15-17.00, träna på helex med Tossi, teater med klassen "Romeo och Julia" sen hem och sussa. Well, det blir nog en bra dag trots allt!


6 oktober - J som i.....

Punaniiiiii..
Esch, jag är snö-sjuk! Längtar efter allt som har med J att göra, Jul, Jul-lov, Jul-klappar, Jätte-mkt-ljus, Jätte-mkt-snö, Jätte-mkt-skoter, Jätte-mkt-snöbadningar, Jätte-mkt-varma-kläder, Jätte-varm-choklad-när-det-är-kallt, osvosv... HIHIHI, som ni ser finns det jätte mkt trevliga saker på J jag längtar till! Det kankse inte är så länge kvar, första snön kom ju i lördags och försvann igen efter 10 min, men det spelar ingen roll. Det är tanken som räknas, right?! Och att jag åt årets första pepparkaka med mjölk idag gjorde inte precis vinterlängtan ännu sämre! Nu fattas bara en julgran, för julsånger har jag redan lyssnat på idag (A) kunde inte motstå frestelsen!


4 oktober - pusta ut

Damer och herrar..
Well, 4 matcher spelade på två dagar nu. Och även det första jag spelat på två och en halv månad ca. Det känns i kroppen, är helt slut! Men fan vad roligt det har varit att komma tillbaka! Helt sjukt vilken känsla man har i kroppen. Det är grymt! Träna är så underbart, fantastiskt härligt!
Som grädde på moset har vi två matcher till i morgon. Först semi och sen efter det blir det antingen 3-4 pris match eller en final som väntar senare på dagen. NU time fyra sängen, sml troligtvis halv 8 eller halv 9 i morgon. God natt på er, hoppas ni sover lika gott som jag!



2 oktober - källare är bra att ha

Nanananaaaaaaaaaaanananananaaaa!
Hihihihi, sitter på källar-anneliiis dator i skolan just nu! Vill ni veta lite mer om Anneliii? Lyssna här:

Namn: Annelii "KällarN" Källsson
Bostad: Sandras källare
Gillar: Naket


RSS 2.0