1 juni

första juni idag och äntligen har man börjat förstå att det är sommar! det har varit en rad full av varma dagar, och jag har faktiskt börjat att få lite färg, tro det eller ej! :D men inte så överdrivet mkt på koppen, men i ansiktet! har bränd mig om die naze! men det hör till sommaren så jag är glad ändå! :) skönt att man inte är allt för blek när man ska på balen på tisdag. det jag funderar mest över är hur mina ben ska se ut, får just nu är det ganska blått på den fronten. fantastiskt mkt blå märken och lite skrapade knän. men det får gå ändå, orkar inte bry mig särskillt mkt faktiskt! :D

idag har jag vaknat upp at mormor och morfars place, där jag spenderat natten eftersom att ingen orkade hämta mig igår kväll efter att ha varit på besök i sunderbyn. steg upp åt frukost och åkte till sml på kansliet. där spelade jag match på gräs för första gången iår! 3-1 slutade matchen som vi vann mot LSK.

igår var jag i sunderbyn och umgicks med amad, lisa, john, tom, jocke och även ellen i någon enstaka minut. vi möttes på sundis där vi spelade fotti :D där vi var i ca 2 timmar. sen blev jag nå så fruktansvärt kissnödig och fick övertala dom att vi skulle pysa och det gjorde vi efter kankse en och en halv timme... sen var vi hos tom, där amd och tom skulle ducha! men nöjda med sig själv som dom är sprang dom halvnakna i huset. kände att jag inte ville ta del utav den synen så jag blundade! sen lånande jag amads cykel och cyklade med lisa som hittade sin cykel på sundis ( om det är någon som saknar den ska ni kontakta lisa silver )! sen sov jag.

i veckan blir det nog en hel del att umgås med klassen eftersom att det bara är en vecka kvar utav 9an och 9a1.

nu ska jag absolut inte göra ett smack! ska bara sitta på röven och kolla tv! :)

- gooodbaaaj!




RSS 2.0