30 september

Dagen summeras kortfattat på följande sätt
Skola, kh med Tom, olle´s Place. God natt!


29 september - glädjerus

Voj sageri.....
Fan vad skön jag känner mig i hela kroppen! Älskar att träna, det är ta mig fan bland det bättre i livet! Därmed kan jag ta och meddela att dagen höjdes till ett mvg+++!  Nu är det mat som gäller, föjlt av en efterlängtad dusch och på det en underbar sömn! Fan vad lycklig jag är GOD NATT! :*

29 september - oh lord

WTF is this!
Damer och herrar, dett har skett någonting hemskt! Fredagen den 3 oktober anlänger Björn "The man" Gustafsson! Har sedan ca ett halv år sen tillbaka redan bokat biljetter och fixat grejta platser! Och jag inser nu att det inte kommer att gå.... Vi har Norrlands Mästerskapet i helgen och naturligtvis har vi match samtidigt som BG ska stå på scen....... Kan inte påstå att det är någonting tråkigt att spela ibbe-match, det är jag taggad till tusen på! Men samma kväll som BG, jag menar kom igen gud var lite nådig!


26 september - lilleskutt

Skutt elli skutti!
Tänk er att  Niklas "skutt" Johansson blir 16 år idag!  Hura x16 till honom!
Grattis lilleskutt!

HAHAHAHAHAHA, var bara tvungen, det väcker sånna minnen från barndommen :'http://www.youtube.com/watch?v=BaNI0Mt_kLY


26 september - you know

Woawoawiwoa..
Jag tror jag har sjukdommer "orkar inte blogga"! Alla symtomer tyder på det, och jag är verkligen lessen över det! Ni får ha tålamod, tro mig jag ska få tillbaka min mojo! Vill säga att vi hade debut i div 3, ibbe alltså, igår. Vi krossade Stil med stil (hihi)! 2-6 blev resultatet! Nu kan vi bara hoppas på att vi fortsätter stor spela hela säsongen ut! Joy!
Och på tal om debut, hade jag tänkt mig att debutera med att träna på måndag, efter en och en halv månads förkylning kan kan jag inte hålla mig längre! Sjuk eller ej, måndag ska jag springa som en gasell! Smootch på er!



23 september - höömmm

Ja eller nej?
Står mellan ett beslut kan ej bestämma mig! Ska jag stanna hemma, slöa i soffan och kolla idol och efter det basta. Eller ska jag gå ut och ta frisk luft (behövligt) och sen efter det basta. Hömmm, well, ni kommer ju inte precis att bestämma det åt mig. Ville bara berätta för er att detta är ett svårt beslut. Det blir att singla slant (Y), smartast!
I morgon kommer ett nytt avsnitt av mitt kära 90210, som jag har längtat! Happpy-Carro!


20 september - KLADDD

Happy-cääärrooW!
Fy fabian vad jag känner mig lycklig, det är helt sannslöst! Jag bara sitter här hemma, snorar, febrig och föbannat glad! Det är en skön känsla ska jag be att få tala om. Tänkte fira det med att kolla film hela dagen och sova på det. Vad kan bli bättre?
Såg TV-pucken igår, Emil och Matti´s nyllen var i tv. Det var lite scary att se, men roligt så klart. Stolt över dom! Efter det, kämpade jag mig till Pallo´s födelsedags fest, kände att jag behövde vara i ett socialt umgänge. Trevligt, men orkade inte mer än 2 timmar. Sen hem och slocknade direkt i min nybäddade säng.


19 september - gaylord

Well, well, well....
Stört skönt utryck det där well!
Hur som haver, fredag idag som ni vet! Ska sova, sova, sova, sova, men först ikväll ska jag fira Pallsnowski, om jag orkar vill säga. Don´t feel so good, stilllll.. Men jag måste få göra nått annat än att sova hela tiden.

Tv-pucken nu på tv, hoppas det går bra för Emil och Matti! Återstår att se! Önskar dom all lycka till!


18 september - give me more

Kan man vara beroende av en tv-serie?
Well, mina vänner! Jag tror att man kan, och nej, för alla er som tror att det här handlar om Vänner, ni har fel den här gången! En ny flamma i mitt liv har dykt upp, Beverly Hills 90210! Den är allt jag någonsin sökt efter! Har dock kollat klart allt som går att se, på några timmar..... Men jag måste ja mer! Nu förstår jag hur dom som är rök/knark-beroende känner sig, måste alltid ha mer. So do I!

15 september - the breakdown av well allt?

Bläääbläää!
Huuhh, varför går allting sönder? Först min mobil för tredje ggn så nu är jag stuck whit an Nokia 3310, och sen min skol darre! -.- Well, är ändå lite glad att min mobil gick sönder! Trots allt vad är inte coolare än en 3310? Jag menar, snake, space impact, batumi? Har saknat dom spelen nå så in i bombens! För att inte tala om knapparna, gosh! Har in köpt en mpdrei spelare också, det enda som saknas på 3310an! Så allt är trots allt completed!


För alla er som nu undrar hur det ser ut när jag laNar vänner!

13 september - well sova again

ZZzzzZZZZzZzZzzZ x2?
Jag vet inte vad som har börjat hända nu, sure jag har inte varit i det friskaste lagret men nu är det som att allting bara har slagit om. Jag gör ingenting annat än sover. Jag orkar ingenting, sover, sover och sover. Man borde ju tycka att nån gång ska jag bli pigg av allt sovande. Men icket, till och med när jag vaknar så är jag trött! Scummy. Well, dock ska jag inte klaga, sova är ju trots allt bland det bästa som finns!



Saknar efter att ha en tv-serie att följa, var alltid så mysigt när OC sändes. Man hade alltid någonting att längta till. och var verkligen TVUNGEN att se det varje vecka! Kommer det inte någonting nytt snart att följa?

13 september - well sova

zZzZZZZzZzzzzZ....
Jag har gjort någonting jag aldrig någonsin gjort förut! Igår kl ca 17.00 gick jag och la mig i soffan för att kolla tv. Well så mkt tv-tittande blev det inte eftersom att 10-15 min senare var jag utslagen. Vaknade upp i morse 08.30! OM det var skönt! Det var onekligen viktigt för min kropp!

11 september - wtc/pf

??
Nu kanske ni undrar vad jag menar med wtc och pf... Om inte, så behöver ni inte läsa det följande meningarna! För er andra ska jag nu berätta att wtc står för World Trade Center. Det var ju nämligen 11 september 2001 som idioterna störtade in i skyskraporna. Det är då det första jag tänker på när jag hör 11 september. Det och Pallsnowski! För det är nämligen så att några år innan WTC insidenten ploppade en liten Robin Palovara ut. Han blir 18 år idag! Det är nämligen det jag menar med PF=Pallo´s Födelsedag. Grattis till dig Pallo!

10 september - släkten är värst

Gulligulligull..
Ojojoj, vi var hos mommo och mofasa nyss och åt födelsadags middag och fika. Måste säga att jag är världens undeligaste släkt! Inte konstigt att man blev som man blev! Men visst fan älskar jag dom ändå!


10 september - gandmah´

Hura x75!
Min käraste mormor fyller 75 år idag, tänk er att ha levt i 75 år! Inte är det då illa, vill bara önska henne ett varmt och hjärtligt grattis. Hon är verkligen världens bästa mormor, i mina ögon. Ingen slår hennes köttbullar!


10 september - big bang banging again?

Hjäääälp?! ;o
Det sägs att forskade någonstans i Österrike håller på med nått galet experiment att försöka återskapa big bang ( alltså den stora smällen som skapade jorden ), jag undrar, VARFÖR? Det sägs att det ska vara jordens undergång? Varför ens försöka? Allvarligt? Vi sitter här i klassrummet och funderar för om detta verkligen är sant. Kommer vi dö? Vill ha min nalle och mamma! Nej, men allvarligt.... Vi garvar och jag fattar inte varför.... Vi kan dö, när som helst och vi garvar åt det -.-'

9 september - freezing

HEJ HOPP TJOLALLALLA!
Well som ni märker överlevde jag flyget både till och från sthlm. Jag kan säga att så fort jag kom upp i luften släppte all oro och rädsla (för stunden), när man såg utsikten, ojojoj! Blev typ tårögd! Vackert!
Själva tiden i sthlm blev mer än lyckad! Jag tror inte att jag har garvat så mkt under hela året som jag gjorde då! Jag gillar verkligen vårat lag! Dom är alla grymma och jävligt bra människor! Innebandy liret, utöver förväntning även det!
Lassa (coatch) var stolt över oss, måste säga, so am I!

Var nyss ute och power walkade med mushan! Även fin utsikt under den sträckan dock har kylan verkligen tagit fart, fkng freezing!


8 september - lisa marie silver

Jag vill tillägna detta inlägg till min vän, min brusha, min homie, din dude, min abv, min kjokodil, min kärlek, min ögonsten, min silverklimp osvosv. Det är nämligen så att Lisa Marie Silver fyller 16 år idag! Jag säger det rakt från hjärtat, grattis, jag älskar dig! Hon är den jag skulle offra en kroppsdel för, även mitt liv utan problem! Det vill jag att hon ska veta. Fast det vet hon redan, men det skadar ju aldrig att bli påmind, right? Stort grattis!


4 september - dan före sthlmsdan

Yaikes, som scooby doo säger....
Min mage gör ont! Och nej, det är inte för att jag har käkat mjölk... Jag inser nu att jag kommer vara väldigt många meter ovanför marken om sisådär 12 timmar. Jag hatar att flyga, hatar! Usch, fy, bläääh! Då man vet att om vi störtar nu, finns det igenting man kan göra. Man är död som en fiskbulle innom dom närmsta sekunderna! Dessutom är inte mina öron gjorda för att vara i luften, dom kommer då krasha även om inte planet gör det.
Fåglar, myggor möjligtvis ekorrar och djungel George hör hemma i luften. INTE jag! Blää!
Evis har lovat att hålla min hand så förhoppningsvis hjälper det! 

 



 


3 september - life is life

GÄÄÄÄSP!
AHh, det var skönt! Man känner sig så skön efter att man har gäspat. -.-' Varför sitter jag och pratar om gäspar? Ehhm!
Idag har vi haft data hela dagen, laddat hem alla program man behöver och även fått några uppgifter som vi skulle göra! Har börjat greppat en del tror jag!
Ska bara säga för er som inte vet hur det känns att ha hål i 4 och en halv timme att det inte är nått att hänga i jugranen! Igår fick jag uppleva den tragedin, hade bild på morgonen i 10 min. Nästa lektion var 4 och en halv timme senare. Well life goes on! Nu slutar jag, på åters!

 


1 september - rött och blött

Hohhoooho0!
Vill ni veta en sak? Jag har färgat håret! Eftersom att mitt hår var väldigt slitet och alldeles för ljust enligt min smak så bestämde jag mig för att färglägga det i en ny nyans! Det blev en gnutta mörkrött! Men jag tror att jag tycker om det! Blev om inte annat bättre än innan.
Syster-yster har varit ovanligt snäll idag måste jag tillägga!


1 september - school

Wohhoo!
Sitter i skolan nu, har äntligen fått våra datorer! Dom var riktigt najs. Jag sitter här med Sofie vid min sida. Fin och rolig tjej kort och gott!
Vi fick nyss veta vårat schema, och för min del blev jag inte nöjd alls! Känner mig virrig och har ingen koll på vars alla lokaler ligger. Men det löser sig nog tids nog! Nu ska jag fortsätta att installera lite program på datorn innan det är dags att gå hem.    Baahhjj!


RSS 2.0