27 april

as usually var det ett tag sen jag skrev här, men tvivlar på att det är många som läser denna blogg så tror inte att nån saknar inläggen allt för mkt ;)

det har dock inte hänt allt för mkt under den senaste tiden, det har mest varit plugg, plugg och sen lite mer plugg också. men det är ju alltid det så här på slutet av terminerna. men det är det fan i mig värt när man får sommarlov efteråt! det är helt sannslöst hur mycket jag längtar till sommaren, att bara få släppa allt som har med skola, plugg, stress att göra! utan att bara få ligga och sova, vara ute i det fantastiska vädret och bara vara! sen ska det kännas riktigt skönt att få mer tid till att umgås, det har blivit lite dåligt på den fronten på sistone när man bara har fått fokusera på plugget hela tiden. men det får bli till att kompensera det i sommar vill jag lova! även någon resa iväg med nathalie är planerad, men resemål och tidpunkt är inte bestämt ännu. men att det ska bli av är självklart! :D

det är endast 26 dagar kvar som vi går i skolan, och förhoppningsvis går det snabbt. den de sista två veckorna är det bara slappt i skolan och bara umgås den sista tiden med klassen och göra roliga saker! och den 19-21 maj åker vi på klassresa till sikfors mitt mellan älvsbyyyn och pitäå, tror att det kommer bli riktigt lyckat. kommer verkligen att sakna den där klassen! det har varit ett nöje att gå till skolan varje morgon! det underlättar så mkt när man har en sådan härlig klass, och jag kommer inte att glömma någon utav dom i första taget!

igår var det lagfest på örnvik, vilket var riktigt trevligt måste jag säga. vi hade olika sammarbetsövningar och lekar och uppdrag. det blev en hel del skratt och god mat! vi badade även badtunna och bastade. riktigt skönt alltså! även ett riktigt skönt gäng! :)

men åter till nuet då!
dagen ser ungefär ut såhär först ska jag plugga, och sen efter det blir det lite till plugga, sen när jag är klar med det blir det nog lite mer plugg skulle jag tippa ;s men sen ska jag faktiskt ta det lite lugnt med att bara slappa i soffan och kolla lite tv :) men nu ska jag gå och plugga så att man får lite til över till tvn.

-bisbald!



dagens låt är lätt som en plätt: Say Anything-A Walk Through Hell, den väcker starka minnen från i sommras! riktigt fina minnen med lisa! saknar henne, har inte umgåtts så mkt med henne på senaste tiden, men förhoppningsvis förbättrar vi oss på den fronten! :)


RSS 2.0