30 december - tragedi

Snyft... Läste för 3,333330 sekunder sedan att rix morgon zoo ska sluta sändas över hela norrland!?? No more Hjert Fylking? God noes... Katastrof är bara förnamnet, får jag inte min vardagliga dos av Hjert kommer jag dö innombords. pooooo.. :'(

30 december - wowo

När jag ändå är i gång och bloggar vill jag bara säga grattis till en viss Tore Silver* som fyller år i dag, grattis lillen!

* Tore Silver = Lisa Silver's fader.

30 december - kuff

Eftersom att Pallo är så nöjd över det så ska jag dela med mig av hans enastående talang! Pallo kan nämligen prutta i olika tonarter, han la av cirkus 5-6 st på rad och varje gång var den i en ny form. WOW säger jag. Enastående!

29 december - koo

Ifall ni undrade så
  • Det är innebandy träning idag.
  • Jag har sett en skräckfilm med en talande ko i.
  • Jag har ätit Ben & Jerry för andra gången i mitt liv.
  • Jag har fått en superduperultragrymfantastisk fin julklapp av olleboy.
  • Jag har gjort pytt i panna som inte är lika gott som hos Vic, inte ens i närheten!

27 december - bekännande

Jag sitter i mitt rum med en massa tankar i huvudet, jag saknar så många stunder just nu. Sånna små saker som jag inte uppskattat då som jag uppskattar så mycket nu! Framförallt saknar jag Lisas pruttar, det trodde jag aldirg att jag skulle få säga eller skriva för den delen. Men det är lika sant som att jag heter Carolina Lundmark Weinz, och sist jag kollade så heter jag faktiskt så!  Jag saknar Lisa! There I´ve said it!

26 december - maddie

Jag önskar min vän Amad Habib en fantastisk födelsedag! Massa kramar och kärlek till dig brushan! ♥

24 december

Tro det eller ej men jag fick lite julstämning till slut, och jag har verkligen insett en sak... Jag älskar min släkt, min mamma och pappa, syster, farmor och farfar, mormor och morfar. Dom är perfekta, och kunde inte ha spenderat min jul med några bättre människor! Tack!

24 december

Det är med 0,00% julkänsla jag önskar er en riktigt god jul!


L4N

WOHO, klockan är nu exakt 05.14 och jag, Tossi och Källis lirar för fullt! Har tagit min första paus sen klockan 9. Jag är helt besatt!

22 december - l4n

WOHO honey! L4n ikväll, och det är inte vilket lan som helst... Utan det är The Sims lan med Tossi och Källis! Kan det bli bättre?

22 december - sssssss

OKEJ, jag känner stressen i halsgropen, jag har köpt en enda julklapp = inte bra! Det är två dagar kvar till julafton och jag har en drös julklappar att köpa. Har sagt i flera veckor att jag måste köpa julisar men har varit för lat. Alltså idag = stan! PEACE

Jag säger bara en sak; The Killers

18 december - kino

I kväll ska jag bjuda min pappsi på bio, The day when the earth stood still, blire!

18 december - äntligen

På fullaste allvar.. FY FAN VAD SKÖNT MED JULLOV! Kunde inte komma bättre till hands. Så många gånger jag tänkt hoppa från bergnasbron, ojoj! Ska ha världens bästa jullov nu = sova till tusen!

g

dsfagjhtkljöougläiåöl

färgade linser

Gott folk, sitter och pratar med Vic på msn och hon gav mig ett tips om att skaffa färgade linser. Najs tänker jag och går genast in på deras hemsida. Där det står att om man bloggar om deras adress får man ett par färgade linser gratis, så det är det jag gör just nu! Det blir två brunögon för min del! Gå in på www.fargadelinser.com om du är sugen!

14 december

....din smurf ♥

14 december - poo

Kan man ha en dag när allting bara går illa?
Mitt svar, JA! Vaknade upp halv 8 och visar sig att det är ström av brott, great! Buss mot gvare, match, som sög daze! Dålig match, dåliga domare and you know the rest. När vi ska duscha lyckas jag få den enda duschen med kallvatten, ca minus 600000 grader på det vattnet kan jag lova. Dessutom har jag glömt ombyte.. Trött, less, irriterad och hungrig sätter vi oss på bussen mot resturangen och mat, äntligen tänker jag, någonting som gör den här resan till gvare värt mödan... Jag får maten bland dom sista.. Irritationen höjs ytterligare en grad, när vi äntligen sätter oss på bussen hem går den sönder efter ca 1 timmes färd. Då var det bara att vänta i cirkus 2 timmar på en ny buss.. När bussen väl kommer, kör den oss till ö-kalix och där får vi byta buss hem mot Lule. Nu vill jag bara sova och hoppa från bergnäsbron.. Vill inte ens tänka på att det är skola i morgon.. Tack och hej, poopoo..

12 december - hea

Nu ska jag och Vic ta en buss mot Råne där det väntas ett innebandy lir med gräbbsen, lusseliret, all night long. WOHO!

12 december - oboy

Om ni inte har någonting för er i helgen då vet jag vad ni ska göra, ni ska se filmen Taken! Jag och Vic såg den igår, sjukt bra!

11 december - värt

Det är fan värt att läsa dudes!
www.andersnordqvist.blogg.se

10 december - 3

  • Sandra har enligt henne spiderman fingrar, hur nu sådana ser ut.
  • Det är snart julafton! (yay)
  • Det är tomt att sova utan olle..

10 december - häähe

Julklapps inköp idag till madre und padre...

9 december - poff

Sandra och jag har pratat en längre tid om att återuppta the sims lirandet, jag menar, dom tiderna var gudomliga. Tiden gick hur fort som helst, kankse lite för fort.. Hur som helst, sagt och gjort, idag installerade jag the sims zwei på darren och har suttit i 5 timmar och spelat, ahhhh!

9 december - tack

Vissa kankse vet att det var min födelsedag i onsdags (woho), hur som helst blev firad i lördags av alla underbara människor. Kan inte finna ord om hur mycket tacksam jag är för att jag har er i mitt liv, tack för allt, finner inga ord...

8 december - boff

Enligt Lisa så liknar vårat gymnasium ett dagis, delvis för att vi får ta av oss skorna och jackorna innan vi går in och hänger dom på hyllan. Tidigare har jag förnekat detta men har börjat tänka efter, en anledning till detta var att idag fick vi bestämda platser  klassrummet...

8 december - esterfester

Stort grattis till min käraste kusin Ester som fyller år idag och kommer hem från Irland den 12 december. Ska bli trevligt att träffa henne igen och ta en fika på roasters.

5 december - v

V
V som vi Vic, hade en bra dag med henne idag! Alltid lika lustfyllt! Träning nu och sen ska Victoria komma hit och så ska vi skeda all night long! GRRR!

5 december - annapanna

Grattis till Anna Andersson som fyller år idag! :*

4 december - pappa

Idag fyller min kära pappa år! 43 år blir han idag, och jag tänkte fira honom genom att bjuda honom på bio fredag kväll. Grattis papi ♥

4 december - tack

Tack för all uppvaktning på min födelsedag alla dude's!

3 december - piss

Jag vill bara att alla ska veta att jag inte har några pengar på mobilen, så jag kan tyvärr inte svara men jag tackar er djupt för era sms! Tacktacktacktacktacktacktack!

2 december - kärlek


2 november - dude wtf

Dom gör det på lagret?
Eh he-he-he, do you know what? Vi hade inventering med laget idag på björx, right? Jag och Vic står inne på lagret och ritar snoppar när Vic plötsligt får syn på ett kondom paket liggandes... Vickan kunde så klart inte motstå frestelsen och öppnade paketet och såg att det fattades kondomer. Jisses tänkte vi, och genom uteslutningsmetoden kom vi fram till att dom are doing it in the lager!

2 december - max

Om ni trodde att det handlade om max-hamburgare så har ni helt fel, detta inlägg tilldelar jag till min lille kussebusse Max Lundmark som fyller 13 år idag. Grattis och nyp i kinden!

1 december - koko

hihihi..
Virpi sitter och har genomgång av förnyelsebar engergi helt plötsligt säger hon: ...man kan samla ihop bajs och röka på .... - Jag: VA? Röka på? - Annelie: Nej, röta.....

1 december - pouff

jag får spunk..
Det är en fras jag tycks använda mig mycket av på senare tid. Ni vet hur en del brukar säga "jag får damp", well, jag har ett annat sätt att uttrycka det på. "Jag får spunk", det är ett skönt uttryck!

RSS 2.0