25 mars

nu ligger jag i min säng, och har just kommit hem från stan. vaknade vid halv ett, steg upp och så tog jag mig en efterlängtad dusch, efter det gjorde jag mig klar för stan, och sen begav jag mig ner till bussen :) det var riktigt fint väder ute idag, plus grader och allt. så därför har jag tagit fram min vår jacka.

väl innne istan, mötte jag föst upp amad och gick och kollade lite på en present till min kusin, hittade ett par örhängen som jag köpte. hon fyller nämligen år strax :) hela 16 bast blir hon, stor flikka! :' )) efter inköpet mötte vi upp niklas, simon och magnus på brio, barnsligt härliga killar ;) vi gick och tog en kaffe på mat och praat :) det var riktigt trevligt, dom är så sköna hela bunten! sen skulle dom hem mot sunderbyn, och jag fick vänta en stund på bussen hem till bushen! vi fick åka nån tragiskt risbuss, i princip allt var söner i den, men så är det :b nu ska jag snart äta mig middag, men i väntan på det ligger jag och lyssnar på den underbara aidan hawken! :) efter middagen har jag träning på tuna, skönt med träning, är taggad! :)


häääjs!


bilder från stan idag, hahha, amad och sajjmon! :)


24 mars

nu sitter jag här i min soffa i mitt nystädade rum, som fick ett fint resultat. insåg inte ens hur mkt skit jag hade, men nu är det avklarat, tog några timmar men tog några pauser då och då när man hittade olika saker som man inte sett på ett tag, det roligaste fyndet var solklart när jag hittade mina gamla dagböcker! haha, ojoj, det är sjukt hur man bettedde sig :p jag är kär i den och den, sen nästa vecka har man hittat nån annan som man vill fråga chans på, hur kul som helst att läsa alltså! :) måste ändå säga att jag saknar dom gamla goda tiderna, allting var så lätt och enkelt! skulle vara skönt om man hade en tidmaskin ibland! :b ajja, hur som helst :) lyssnar även på lite skön musik, colin hay-beautiful world, som viggo skickade för nån dag sen! sjukt skön låt! :)

har i flera dagar nu haft sinnessjuka drömmar, jag förstår inte ett skit utav dom! senast i natt så drömde jag att min pappa var en läkare och att jag var en patient hos honom, jag var tvungen att bli skickad till england i fyra månader med min syster för att kunna bli frisk. sen gick jag ut från sjukhuset, och var helt plötsligt på hägnan, där vi hade parkerat bilen, och pappa skjutsade mig till skolan, där vi just hade haft idrott så jag skulle duscha även fast jag inte hade varit med på gympan, och när jag kliver in i duschen så kliver jag in i hitlers gaskammare, och det är där jag ska duscha..... sen vaknade jag :b skulle vilja veta vad dom betyder.

igår var jag på bella och maddes fest, dom fyller båda 16 år i april, madde den åttonde om jag inte minns fel och bella den trettonde. så ett stort grattis till dom! det var trevligt, vi blev uppdelade i lag ( jag, elin, maja och sofia) och körde några olika lekar och tävlade mot de andra lagen. vårat lag vann faktiskt och vi fick ett påskägg var. :) vi åt även tacos där, det smakade riktigt bra! :)

och nuu, ska jag ta det lugnt, tror det blir att spela kort med syster, hon var sugen på att få revansch, men hon har inte en chans! ;)

i morgon kommer min kusin lovisa ottosson från åsarna som jag inte träffat på över ett år, så det ska bli sjukt kul att träffa henne! sen blir det även att trääna på tunavallen mellan 20.30-22.00 :)

bajjjjj!

här är en bild från igår på födelsedags barnen, madde och bella! grattis! :)


21 mars

nu var det ett tag sen sist igen man skrev hära, har börjat fundera på om det är åldern som börja sätta sina spår, har börjat få ruggit kasst minne! ;p hade faktiskt tänkt att skiva hit igår, men internet laggade och då vart det ikket utav.

nu är det så att det ääääntligen är påsklov! riktigt skönt nåste jag säga! vi fick tom en dag tidigare lov pga av att vi sov över på skolan från onsdag till torsdag, eller sova och sova vet jag inte precis om det blev... killarna var enormt charmiga, de bjöd oss på en tre rätters middag som var urgod, sen höll dom i en teater följt utav att de hade skrivit en rapp sång om oss tjejer! det finns inte så mkt mer man kan säga än "TACK, för en fin kväll!" efter den natten var man ganska mör i kroppen, men det blev inte så mkt vila, jag skulle in till stan och möta upp mamma på hennes lunch för att kika efter en balklänning, så fick skjuts in utav moffa vid lunchtid och mötte mamma utan för smedjan. köpte en korall färgad klänning ifrån diva som kostade 400 :-, måste medje att jag är sjuuukt nöjd. vi gick även ner för att kolla på lite kläder på nya diva, där vi mötte filip och erik, så det blev att jag följde med dom och på en lunch med filips pappa. efter det blev det hem och tog det lilla lugna, var trött som ett as! men kunde ändå inte sova, satt uppe till 3 halv 4 på natten och snackade med luddää på msn, nattuggla nummer 1, sen vaknade jag i morse vid 4a tiden, det var en skön sömn! har inte mått så bra idag, har mest sovit hela tiden och inte gjort ett skit! kollade iaf greys avsnittet från i onsdags som moffa hade spelat in, det var underbart! älskar den serien! greys anatomy <3 ! men jag börjar bli lite less på att meridith ska vara som hon är mot derek, det ska vara dom två punkt slut! hon måste öppna upp sig, nu. längtar till nästa onsdag för att se hur det går! :) det bjöds på en riktigt smarrig middag hemma idag, älgkött med grön peppar sås och potatisgratäng. mamma och pappa lyckades, var supergott! vi körde påskmiddag idag ist för i morgon pga att pappa jobbar hela dagen, men men det funkade det också! :)

nu har jag väl sammanfattat som senaste dagarna iaf, mer dyker upp när jag kommer ihåg! ;) (förvänta er inte för mkt!)

till anna om fyller 15 år i morgon, STORT grattis!


på åters! :)

RSS 2.0