fyra, jag är en partymyra

så få dagar kvar, 4. sen sticker vi på studentresa till alanya. och inför det har jag köpt en ny kamera, ah eller inte ba inför den resan. men jag behövde ju en sååååå. en ny kamera i min ägo iaf. och sen har jag fått den fantastiska nyheten att min balklänning har blivit försenad. underbart. likamed att jag inte kommer hinna få den. eller ah kankse dagen innan om jag har tur. hjälp typ.

Satan i gatan

fett less, min kamera är sönder. bra tajming när utgifterna är megastora och inkomsten inte fullt så stor. känner mig typ handikapad, och vad ska jag nu fota med på studenten och i turkiet? bu. nästa vecka åker jag till turkiet på studentresa, sjukt najsigt. å i och med det är jag färdig med skolan! shit vad det kändes skönt att skriva det. fick typ pirr i kaggen. allting går typ bra nu, slog rekord i scooter hero igår, fixat mig ett jobb på carlings, och jag tar ju faktiskt studenten om en månad. det är obehagligt hur efterlängtat det faktiskt är.

i brist på annat material får ni stå ut med en bild på lilla joppe.

Kids with guns

lite gamla bilder får ni suga på idag.

Elliot Smith

assooo, jag vill typ dö hur mycket jag har att plugga.. imorgon är en bra dag dock. nått som jag bara kunnat drömma om. hoppas de går bra, e fett nervis.

Silvia - Hugg & Pepp Remix






det var en najs helg. älskar bilden på joey ! he he. plugg vare?!

RSS 2.0