30 januari

äntligen hemma!
sitter äntligen hemma i min säng, det har varit en lång dag känns det som. har varit extremt trött hela dagen, men det har även varit en bra dag. :) började väll som vilken dag som helst, stressa iväg ner till bussen, märker att mina hörlurar har gått sönder ;s så det blev en musiklös morgon tyvärr. på skolan var våran mentor hemma med isak . men då hade vi robin stöm som vikarie, trevligt :) vi hade musik idag, övade på våran låt, det gick ändå hyffsat om jag får säga det själv, chockad över att vi kom så långt som vi gjorde, men det var ju bara positivt :)
 
efter skolan som slutade vid tre, gick jag och lisa hem till min mommo och moffa, i väntan på träningen. där hade jag dagens höjd punkt! tror inte att jag har garvat så mkt på jaa, jag vet inte hur länge! hade så ont i käkarna efter det. hahha, vi hittade på mkt knasigt. sen gjorde mommo köttbullar och makaroner åt oss, gott! :) sen bar det av på träning (innebandy).

träningen började med jogging, som jag och lisa stod för, vi förnyade jogging rundan lite, och hamnade på nya marker ;b sen gick vi in i hallen och bytte om och körde igång. vi tränade lite pp också, gick riktigt bra :)

nu vill jag bara i säng, men innan det måste jag tyvärr göra lite tyska, men sen ska jag hoppa ner till kojs och sova så gott! :) bäst att köra igång med tyskan då!

28 januari

klockan är just nu 22.22 och jag har nyss kommit ut ur duschen och gjort mig färdig för sängen. Har innan det varit och tränat fotboll, vilket inte gick nå vidare, men det var hur som helst roligt att komma igång efter att ha varit borta en vecka med en förkylning.

idag har jag varit på skolan som vanligt, kändes extremt segt på morgonen! tänkte ta mig en sov stund när jag satt i bussen på morgonen, men just när man har somnat så ringer mamma och klagar på att man har glömt gymnasie valen hemma. jag lyckas då alltid med att glömma någonting när man har så brottom iväg ner till bussen. efter det var det inte någon större ide att sova. på skolan hände det inte någonting säkskillt, men någonting som var extra roligt var musiken, vi fick veta att vi skulle gå ihop i grupper och träna på att tramföra en låt och uppträda den strax innan vi går på sportlov :) det blev jag, lisa, chrille, sandra och björne i gruppen och vi ska framföra mr. big-to be whit you. ska bli grymt roligt! björne på trummor, sandra på bas, chrille på gitarr, lisa på gitarr och jag kör förmodligen typ keyboard. fast det är inte riktigt bestämmt ännu hur vi ska göra med fördelningen, vi behöver ju någon som ska sjunga också! men hur som helst kommer det att bli grymt kul. efter skolan åkte jag buss in till stan med gw som skulle köpa en ny hockeyklubba, som hans pappa skulle få betala. inne i stan gick jag till filip som hjälpte mig lite med matten, sen vidare till max och åt innan der bar av till träningen :)

angående gymnasievalet som jag valt klart i går (vilket känns otroligt skönt), så blev det i första hand ledarskap, andra entreprenör, och i tredje samhälls :) känns otroligt bra! ser verkligen fram emot att få börja få börja gå ledarskap! men kommer vara otroligt svårt när man ska lämna sin underbara klass! otroligt tufft! :/

nu är det dags att sussa :)
godnatt!

27 januari

förstår verkligen ingenting om detta bloggandet, men eftersom att naha tyckte att jag skulle skaffa mig en så var jag bara tvungen till det. :) så varsågod natha, hoppas att du läser den nu. ;)

Riktigt vad jag ska skriva vet jag inte, men jag gör ett försök och börjar skriva om mig dag då :)

Det har varit en allmänt lugn dag, har legat i soffan och degar i stort sett hela dagen och kollat lite tv med min syster. Det blev till att kolla på lite vänner som alltid är lika bra. Var riktigt skönt måste jag säga, men när mamma kom hem blev det inte mer vila, vart tvungen till att ta mig an matten. Vilket inte gick nå vidare, min hjärna ville inte allt fungera. Så istället blev det några fina teckningar i boken :) Nu sitter jag här i väntan på maten och lyssnar på lite ljvlig musik, Lifehouse-Make me over, är det som spelas på spelningslistan just nu. Vet inte riktigt  vad det blir  för gott men det luktar lovande. Efter middagen antar jag väll att jag kommer hamna i soffan nån timme eller två och bara njuta av sista helgdagen. Ska försöka komma mig i säng tidigt, har inte blivit så mkt sömn som jag hoppats på i helgen. Men nu ska jag bege mig mot köket och hjälpa till att duka. :)

RSS 2.0