40 Day Dream


Roscoe


nu kan du få mig så lätt (håkan)

13 november, jag, Linn & Håkan.

Kings Of Leon


Mavericks


Black And White Town (Doves)


Fleet foxes

elooo000o, har bott hos rebecca hela veckan. det var fett, najs, fett-najs, grymt, härligt, fantastiskt, fenomenalt - ahh, ni förstår poängen. har även bott där någon dag utan henne också, sjukt länge sen jag bara var helt själv. jag ba låg i soffan i timmar och bara låg stilla. åh, det var så bra. tack rebbo-bebbo-bo-bo.
i morgon är det match. jag. ska. kötta. som. fan. efter det ska jag jobba och efter jobbet ska jag ha mys med bla Linn som kommer hem i helgen.

Sthlm ya00






Evacuate (The Boxer Rebellion)

Jag är dålig i magen. Kan man tröttna på att bajsa? Jag har typ nästan nått den gränsen idag allstå.
Förutom att sitta på toa har jag varit i skolan, åkt bil med Maja och pratat med Lovisa. Lovisa ville burra min murra. Lät skönt. Tackade ja.


om min lillasyster

du är det värsta jag vet, ibland hoppas jag att du ska bli uppäten av hyenor, jag slår dig rätt ofta, skriker åt dig dagligen, önskar att du aldrig funnits rätt ofta också, men innerst inne antar jag att jag tycker om dig.


Do not speak as loud as my heart

Igår var jag död. Idag är jag mer levande än vad jag känt mig på länge. Och imorgon är det seriepremiär samt enp-fest, vad mer kan jag säga än att livet är bra !
Nu ska jag lyssna på Coldplay (var asigt länge sen sist) och börja avrunda denna fredag. Kenta (min tränare) ska  hämta mig 07:00 imorgon, schysst liksom. fan vad jag ska kötta !!
puss och gull


RSS 2.0