28 juli - också!

felfelfel!
Yepp det hade jag! Jag som trodde att det skulle bli en slö dag, men icket! Just efter jag skrivit inlägget tycker Pallo att jag ska komma till Gstad och känna lugnet med han, Simon och Andre. Så blev det, tog med mig mina tränings saker och hoppade på min cykel som är en orange Crescent förövrigt, och cyklade iväg. Umgicks, sen var det träning efter det åkte jag hem duschade osvosvosvosv, sen åkte jag en sväng till Gstad igen och träffade Filip och gänget och sa typ hej, sen for jag hem och nu sitter jag här och önskar efter vänner! Vilket jag ska uppfylla, NU!


baabaj!

28 juli

zZZZzZzzzZzzZ!
Slö dag idag! Vänner hela dagen? Lutar nog mot det. Dock blir det ett av brott mellan sex och halv åtta då det är träning! Efter det har jag två alternativ, fortsätta nöta Vänner eller skaffa mig ett liv. Svårt val! Återkommer med mitt val!

:* hej!



27 juli

Sooooooool!
Har solat hela gårdagen och idag! Vill lova att det är det mesta jag har solat på hela sommarlovet! Har blivit lite färgad iaf. Anledningen till att jag har hunnit med att sola är för att det typ inte är någon som är hemma så jag har inte precis haft nått bättre för mig. Antingen så har alla jobbat, varit bortresta eller sovit bort hela dagen för att dom har varit på PDOL och på kvällarna har jag typ suttit vid datorn för att alla har typ varit på PDOL. Alltså förstår ni att jag valde att inte åka till Pite. Håller mig till LK. Har sett vänner istället! Vilket jag tror är 10 ggr bättre än PDOL, för det finns inte mycket som slår den serien! I kväll ska jag ha ett laN och lana säsong 10!

tudilluuu!

25 juli

Nananana nana!
Är på väg in till stan nu, lönen har äntligen kommit! Det tog bara en och en halv månad, men nu så. Ska bland annat köpa ett par högtalare till mobilen som jag har tänkt att göra i cirka ett år eller så, men har inte haft resurser till de.

Ume igår, var  super jätte grymt  jävligt fantastiskt trevligt! Vi åkte vid kvarre över tio på moronen, när vi kom fram åt vi chineesefood och sen gick på stan. Tog oss även en glassig glass, tog twister såklart! Efter stan blev det Intersport nästa där Lisa hittade sig en bag, Carro ( Lisa´s sis) hittade sig en Adidas tröja, Tore (Lisas papi) hittade sig en Adidas tröja han med. Sen var det till Gammliavallen vi åkte och såg fotbollen och drack 3454363224 Proviva! Brasilien vann med 2-0. Måste dock säga att Ume gjorde det riktigt bra, Brassarna var inte så överlägsna som jag hade förväntat mig, verkligen inte! Vi bjöds tom på en brasse spark!

PDOL ikväll
, vet dock inte har jag ska göra med den saken. Känner på ett sätt inte allt för att åka dit. Men och andra sidan har jag aldrig varit dit, så jag vet inte om det är trevligt eller inte. Känner inte heller att jag ids slösa så mkt pengar för en kväll, sparar det hellre till LK. Fast och andra sidan har jag ingenting bättre för mig ikväll precis. Vi får la´ se!  Alleballe kommer ikväll, var ett tag sen, och det ska bli hur kul som helst att se honom! Har faktiskt känts lite tomt utan honom!

ögadig! (seeyou)

23 juli

Det börjar bli en vana!
Har legat i sängen hela dagen, och jag måste påstå att jag inte gör mkt annat när jag är hemma än att umgås med sängen! Inte för att det finns någonting att klaga på, men jag måste skaffa mig ett liv alltså! Men det är så skönt att bara ligga och inte göra ett skit! Har sett nästan hela säsong 8 utav Vänner idag, och jag måste bara få meddela att det är det bästa som finns (typ). Den som uppfann Vänner måste vara släkt med Einstein, mycket smart kille alltså!

hösch!

22 juli

Borta bra men hemma bäst!

Äntligen hemma nu!
Det var en seg bilresa hem eftersom att vi bilade några mil extra för vi åkte förbi Kiruna och hälsade på min kusin, hans dam och deras två barn. Men nu är jag äntligen hemma, sängen är den som jag har saknat mest! Han är min bästa polarne, mitt allt liksom! Vi två föralltid! Ehmm, hur som helst... Jag har hjälpt farmor en hel del av tiden som jag har varit där uppe. Rensat grönsakslandet, lagat mat, handlat, följt med till pajala och gjort ärenden följt med på en föreläsning osvosv. Men det har ändå varit trevligt med farmor och barnbarn tid! Det största nöjet måste ändå ha varit att få träffa min kusin Fanny, alltid ett sant nöje! pratat, myst, kollat filmer, åkt en sväng till Jonis och köpt glass, åkt till Tärendö med hennes vänner och träffat andra vänner, tjockat oss som tusan. Det är lika roligt varje gång. Har dessutom hunnit med att övningsköra, kulkulkul, log hela tiden och såg ut som ett fån! Gick väl framåt iaf, om man säger så... Kiruna besöket var även det trevligt, busade med Alva och Jeppe 90% av tiden. Sen när dom varvade ner sig kollade vi BB ( byggare bob the man!) och bamse! Kalaskul!

Träning och Joels födelsedagsfest i morgon.

tjaaråå!

18 juli

Den var inte riktigt som vi hade tänkt oss!
Jag och Lisa har äntligen kollar Paranoid Park som vi sett fram emot att se i ca ett halv år. Är lite halft besviken på den, det var en B film med andra ord. Skådespelarna höll på att garva ihjäl sig när dom stod framför kameran och såg osäkra ut! Men nu är den sedd, och måste ändå medge att det var trevligt! För det är ju sällskapet som räknas, och med Lisa är det ju alltid trevligt! Efter att vi sett filmen gick vi ut och la oss på studdsmattan och svalkade oss lite eftersom att mitt rum var wannabe bastu! När vi kom in laNade vi vänner till 4 sen sov vi gott! Nu skriker pappa från köket att det är dags att åka. Nu bär det av mot Kangos. Har packat klart och laddat upp mig med en drös med filmer. Om det är nått så har jag mobilen till hands!

yahej!


16 juli - nån timme senare

Ändrade planer för kvällen!
Syster min har vaknat på fel sida eller vad hon nu gjort, men vrång nå så in uta heljokkes! Så det blir ingen bio ikväll! Vad det blir lär ni få läsa om senare! Men förvänta er ingenting utöver det vanliga.

När jag ändå är i full gång med att skriva vill jag tilldela dagens puss! Till Lisa, hennes pappa och syster, som tack för att jag får följa med till Ume och kolla när Ume Ik möter Brasilien (dam). Även ett stanbesök och käk blir det torsdagen den 24 juli. Så en stor blöt puss på dom!

baabaaj!

16 juli

Film film film och sen lite mer film!
Ungefär så kan man beskriva mina senaste dagar, mkt mer än att se film har jag inte gjort. Men sköönt har det varit. Även ikväll blir det film, dock inte hemma! Har lovat min syster att hon får ta med mig på bio vilken dag hon vill, när som helst och på vad som helst, så dag ska vi iväg och kolla Narnia - Prins Caspian. Vi får se om den är någonting att hänga i julgranen eller inte.

I morgon kommer Filip hem från att ha varit på dop och vi planerar på att dra i hop nått gäng och ha det riktigt trevligt! Så är någon sugen är det bara att höra av sig.

På fredag åker jag och far min till Kangos för att hälsa på mina kusiner och även min farmor och farfar. Vilket jag tycker ska bli riktigt trevligt, det är verkligen en skön plats att vara på! Man kan bara ta det lugnt och luta sig tillbaka och bara känna lugnet och umgås med dom man sällan träffar och göra sånna där små saker. Vet inte hur länge jag blir borta, men mobilen är alltid med så hör av er!

Nu ska jag nöta Lisas låt The Matches-Wake the sun! På tal om Lisa så ska jag hinna se Paranoid Park med henne innan jag åker, vilket vi har planerat att göra sen ett halvår sen! OM vi ska mysa!

Tudiluuuuh!

13 juli

Hemma!
Har varit i Seskarö med Lisa, Emil och Chrille i Emils stuga. Det har varit riktigt trevligt vill jag lova. En massa skratt har jag fått ur mig under de dagar vi var borta. Det var faktiskt så bra att vi förlängde besöket med en dag. Tanken var att vi skulle vara från torsdag tills lördag men ikket, söndag fick det bli ist. Torsdagen åkte vi in till själva byn på Seskarö och köppte oss var sin glass satte oss på en brygga och kollade på fisk! Mysigt var det. Fredagen tog dom tre andra tog och doppade sig, men jag låg och stekte på stranden ist ville inte riskera en halsfluss. Lördagen låg jag bara inne i feber med Lisa, vi myste med att laga makaroner och kollade Chocolat och konsenterade att chokladen var inte det enda som såg trevligt ut, Johnny Depp gjorde det ganska bra också. Söndagen packade vi ihop och begav oss hem. Tina (krydds mamma) kom och hämtade oss.  Måste säga att det var skönt att komma bort, skönt med att få bara vara för sig själva. Skog, skog skog och skog. Spelade ingen roll vilket fönster man tittade ut ur. Skog var det man såg. Mysigt var det verkligen, skönt med sånna homies!

Ikväll har jag tänkt att plåga mig själv med att se Exorcisten på trean.

jaatja!


hej igen.

I´m back!
Det blev inget långvarit uppehåll om man ska säga så. Men det var Carro och Jenny som fick mig att ända mig! Jag och Lisa mötte dom på stan för någon dag sen och vi kom in på blogg skrivandet och då kände jag bara ett sug till att jag måste skriva! Sagt och gjort, här ligger jag nu i min säng och skriver. Under stan besöket den dagen köppte jag mig ett par vita converse, den nya modellen för iår på Nilssons. Även ett par nya mjukisbyxor. Dock var tanken att jag skulle köpa en present åt min syster som fyllde 13 år igår. Men det blev inte utav, så jag gav henne en 100 och sa att vi ska gå på bio, hon bestämmer när, var och vad. Hon blev nöjd och hon är tonåring nu! Stor flicka ;o

Jag och Natha har varit i Sundsvall i helgen, vi åkte i torsdags med buss som tog 8,5 timme ungefär var framme vid 14 tiden. Vi åkte ner till sjön och låg och stekte på bryggan och diskuterade allmänt om livet i någon timme. Begav oss sedan hem och vidare in till stan och Gatu Festen. Köpte ett tredagar-band och begav oss in i folkhavet! Det kändes att man hade vaknat halv fem den morgonen vill jag påpeka, men nog fan hade vi roligt ändå. Fredagen vaknade jag vid tolv och märkte att Natha var borta, för ovanlighetens skull ( inte ) låg hon ute på altanen och stekte! Den är inte roligt att vara i hennes närhet och sola, hon är 10000 gånger brunare än vad jag är!  Hon är typ Michel Jacksson innan han blev vit och jag efter! Nåväl, jag gick ner och la mig vid hennes sida ändå och försökte komma ikapp hennes nivå. Ökade nog en brunhetsgrad iaf. Sen gick vi in till parken i stan och fortsatte vårat stek i någon timme, sen hem och fräscha till sig och ut på området igen. Fredagen var inte särme, tvärt om! Det blev kulkulkul! Träffade folk som man träffat dagen innan och lärde känna ännu bättre. Lördagen blev pricken över i:et! Kul att träffa nytt folk som jag verkligen trivs med. Jag och Natha planerar att åka tillbaka innan skolan börjar.

Spådde min sommar i Sundsvall och ungefär så här kommer min sommar se ut:
Jag kommer att stå inför ett svårt val och det kommer gå mycket tid till att tänka igenom detta beslut. När jag väl har bestämt mig för hur jag vill ha det kommer jag att göra rätt val. Det är ett slut på det beskymmret och jag kommer inte att behöva besvära mig över det någonting mer. Jag drar ett stäck över det hela och går vidare. Jag kommer även att lära känna en ny människa som kommer att bli en ny kärlek. Jag kommer i slutet av sommaren bidra i en praktisk förändring.

Den första delen har tror jag nog att jag avklarat, väntar bara på dom andra två nu.

Time fyra dusch!  

Till sist vill jag bara lägga till att jag är på gryyyyyyyyyyyyymt bra humöR! :D

jaaheeej.

ojojoj... lägger ner det här med blogg nu. känns inte alls som att det är min grej. vet inte vad man ska skriva om. det enda som jag kommer på att jag ska skriva om är typ vad jag har gjort under dagarna och vad jag ska göra. och jag kan inte tänka mig att det är särskillt intressant att läsa om. så detta är mitt sista inlägg! om jag nu inte får för mig att återuppta skrivandet. jag förstår mig inte på denna nys design som bloggen har skapat! så jaaaaheeej blogg! : D 

det sista jag kan tilläga är att jag hoppas på en bättre sommar! och att det kommer någonting som ger sommaren ett ansiktslyft!

förväl :)

RSS 2.0