31 maj

Stadsmaran.. Behöver jag säga nått mer än att det kändes som att springa i en bastu klädd i overall? För så var det. Men jag överlevde.
Efter det åkte jag till Jimmy och grillade med honom, Carl och Viggo. Det var trevligt. Linn kom också på besök en stund. Sen gick vi hem till henne med massa flickor och kollade på Robinson. Det var en grymt bra kväll, så tack hörrni.

Nu ska jag sova. Vi hörs när jag vaknar om cirkus 3 veckor, bra tack jahej.

*

Hakuna matata, de är ord som är bra
Hakuna matata, gör att man blir glad
Inga bekymmer, man är lycklig var dag
Är en härlig frid - Filosofi
Hakuna matata

nått att leva efter, yepyep.

25 maj

Linn grattis igen, hoppas att din födelsedag varit jätte bra! =]

25 maj

grattis pappa på namnsdagen ♥
även fast alla säger att du är den fulaste pappan i världen, så älskar jag dig ändå.

24 maj

Drömmar..
Det är konstigt, jag drömmer alltid drömmar som jag kommer ihåg. Och det är för det mesta inte bra drömmar. Men betyder det nått? Dom senaste veckorna och nätterna har jag hela tiden drömt att jag ska dö i typ hjärntumör eller att jag är död, eller är döende. Inte kuuuuuel. Så jag har typ gått och varit rädd för att jag ska dö. Kände att jag var tvungen att kolla upp det.. And I did. Tydligen så betyder det att om man drömmer om sin egen död är det ett tecken på en ny början i sitt liv, eller att jag bör börja om på ett nytt kapitel. Ingen aning om vad som menas med det. Men ska göra mitt bästa.

På tal om att drömma.. När jag och Lisa var hos min farmor och farfar i Kangos skulle vi som gå och lägga oss för natten. Jag hade tagit av mig mina pyjamas byxor för att det var lite varmt, men Lisa hade fortfarande på sig sina. Hur som helst, jag hängde dom på min sängkant och vi somnade in ganska omgående. När vi vaknar nästa morgon har Lisa på sig mina pyjamasbyxor underst, sen har hon sina pyjamas byxor ovanpå. Och hon har inget minne utav detta. Hon har alltså tagit av sig sina pyjamasbyxor gått till min säng, tagit på mina byxor och gått tillbaka och tagit på sig sina byxor igen. Jisses.

23 maj

Lördag och jag har suttit hemma och kollat crocodile dundee med min pappa. Samtidigt har jag och Jimmy suttit och planerat hur vi ska ta över världen, vi är så coola! Se upp världen säger jag bara!

23 maj

Juste...
I onsdags fick jag en liten kusin till, har x antal kusiner ska jag be att få tala om, inte för att jag klagar. Dom är grymt bra allihopa. Hur som helst, det blev en flicka.

22 maj

Niklas och Amad är fina pojkar.
Vi hyrde film på starre, kollade film, mös, dom pruttade, vi skrattade, dom torterade mig, en bra fredag helt enkelt!

h som i hem



för er som alltid undrat, det är mit hem. visst är rutvik fint? kom och hälsa på vettjaaa!

21 maj

Igår hade jag namnsdag och dessutom lagfest. Det var kul. Hade kul, hade tråkigt, blev förvånad, blev lite upprörd, blev lite rädd, jaaaa.. det mesta hände om vi säger så. Vad jag och lisa gjorde är och förblir ett mysterium.. Men det som hände på örnvik stannar på örnvik, visst var det så vi sa?
Nu ska jag kolla vänner, olikt? nejtack.

17 maj

okej.. all yta på min kropp gör ont. YEPP. När jag går ser det ut som att jag har bajsat ner mig själv, jag svär. 
Ibben idag var kuul, jag spelade som min mormor ungefär men dom andra var duktiga. Nu ska jag be mamma bära mig till duschen. Hoppas att jag inte drunknar.

- Veckan som kommer blir grymmmmm.
- Norges nationaldag idag, grattis björne.

grattis stina


16 maj

Fin kväll hos Stina med mina damer. Mig själv, Stina, Sofie, Rebban och Eve, fikade, öppnade paket, badade, lekte, osv. Jätte mysigt. Och vi kom fram till att Stina har dom ultimata boobisarna. Dom är stora, mjuka, runda och jätte sköna att ligga på. Sofie och jag själv avnjöt nyss en mycket uppfriskade moppe resa hem till Rutvik. Rutvik som är så fint om kvällarna! Tack för skjutsen Soffan!

Idag har jag också
hittat några fynd i mommos garderob.
fått sommarjobb på hängnan.

I morgon klockan 10.00 på ip kommer det att bli blod, svett och tårar. Queens vs All stars. Alltså vårat innebandy lag mot herrarnas innebandy lag plus tom brännvall ska mötas i en brännbolls match. Och sen är det mot andra lag under dagen.

God natt.

13 maj

Idag blev jag uppraggad av en tjej, linn frågade om mitt nummer. Jag blev lite röd om kinderna. Kunde ju inte säga nej till en sån puma. Hoopppass att jag lyckas charma henne till att bli min nu bara!

13 maj

okej.... jag måste till hultsfred, jag bara måste. jag kan inte dö lyckligt annars! MItt liv skulle vara fulländat bara jag får se dom live!


12 maj

På fredag fyller lilla Stinilina år då ska vi och fira henne samt bada pool och fika! MYS.

11 maj



..... njut av låten! och med det säger jag gooooood natt, eller ska kolla vänner först såklart! =D

*

oscar, säger (22:32): min favoritklassis

oscar, säger (22:39): du är ju lätt min favvotjej i klassen

jag är mållöös :'D... det är sånna som oscar som får mig att stiga upp varje morgon, lilla korven =D

11 maj

Måndag: Skola, mommos place, sälja jord med ibbelaget.
Tisdag: Sovmorgon till 12.40, nationella i tyska, träna, sälja jord med ibbelaget, plugga.
Onsdag: Matte-nationella, stan med Jennsky, träna, plugga.
Torsdag: Skola, träna, plugga.
Fredag: Engprov, träna, göra nått kul för att det är helg you know!
Lördag: Brännbollstunering @ ip med ibbelaget & "avslutning".
Söndag: SOOOOOOOVA, TRÄÄÄÄNA, VÄÄNNNER, jag älskar söndagar!

då vet ni, så ser min vecka ut.

10 maj

Min fammo och faffa är verkligen toppen, dom har varit tsm hela livet och dom är fortfarande lika fina tsm! Hittar ni det, så har ni tur. För det är vekligen gulligt! =D

10 maj

Idag är det Filips lillasysters födelsedag, grattis Ida!

10 maj

Cirkus 20 dagar kvar till sommarlov, förra sommarn var bra tralalalalalaaaaa. Men den här sommaren blir bättre!


'

Att springa i ösregn samtidigt som du lyssnar på din favorit musik = oslagbart!

9 maj

det är min pojke det! :'D

http://www.nsd.se/sport/artikel.aspx?ArticleId=4620166

9 maj

För någon dag sen fick jag mommo & moffas förlovningsring. Känns lite så där varmt och speciellt. Min mommo och moffa är grymma. Jag gillarom veldhit mukkä. Dom är som mina andrahands föräldrar. pöss pårom.

8 maj

Jag kunde inte ha ondare i mina fossingar, har varit och hoppat på Kullan nu i måååånga timmar och till mååånga låtar, men kul vare! speciellt när man stod med så många mysiga flickor! Dom rockar fett. Lyckad fredag, mycket lyckad.

I morgon; Träna. Grilla? Mysa.
Söndag: Träna med min lilla bejbis, plugga i guesss.....
Nu: vänner, vänner, vänner. Det går seriöst inte en dag utan att jag kollar ett vänner avsnitt. Jag tror jag vet hur det känns att vara rökare och att sen försöka att sluta. Helt  omöjligt, jag är beroende, enough said.

Sov gött, ärta ut.

8 maj

Nu är det idrott after that ska jag jogga hem, duscha, chilla med mat och sen ska jag hänga med några lodisar innan vi drar till Kullan och lyssna på bl a Skaburbian. Om ni ska dit ses vi där, annars hoppas jag att ni har en myskväll!

7 maj

Ibland önskar jag att jag vore liiiiite förnuftigare än vad jag är!
I morgon blirre att lyssna på Skaburbian osv at kullan. Det blir sweet! Annars ska jag träna som ett psyek och förmodligen hinna vara med mina ponnysar under helgen.

7 maj

Idag har jag inte kunnat sluta skratta åt Oscar och hans katt skämt...

Katt åt viagra, fick ståpäls.
Katt åt vulkan fick utbrott.
Katt åt stol, satt i halsen.


6 maj

Det är cirkus en månad kvar tills sommarlovet. Det känns dock inte verkligt, men så är fallet!

5 maj

När jag är less, deppar jag inte. Jag skriker, så högt som jag bara kan tills det inte går att skrika längre. Och efter det skrattar jag som aldrig förr! Det funkar!

4 maj

Jag saknar att mysa med mina små korvar, filip, alle, lisa, sunderby-klanen. Det är kärlek! Nu ska jag tröstäta daim glass!

4 maj

Hemma.
Bjoerkis var bra, vissa studer var det rövhål, men stundtals mycket bra. Sandra och jag pratade mycket skitsnack, och med skitsnack menar jag bokstavligt talat bajs. Det var kul, börjar dock misstänka att vi är ganska udda. Sovit sammanlagt cirkus 10 timmar på 3 nätter. Betalat 300 kronor för en tacos middag. Gjort nått jag inte gjort på år och dar. Njutit av solen och utsikten. Slalom baby slalom. Party. Det får sammafatta Bjoerkis.

RSS 2.0