30 november - g

-.-'
Jag kan inte förstå att jag frivilligt kliver upp halv 8 en söndag morgon. Jag kan ju inte vara riktigt klok i huvudet. Men är det match i gvare så äre. Och ärligt talat, så ser jag fram emot det. Det finns ingenting bättre än en grym innebandymatch! Plus att jag hörde ett rykte om att Alle skulle dit och kolla, så det blir extra roligt att få träffa lill fjärten. Ha en chillig söndag nu är det dags för mig och min mp3 att spendera dom närmsta timmarna tsm.

29 november - bejbissyster


Okeej... Kankse är jag galen som gör det här, men jag måste bekänna en sak. Även fast jag bråkar med min syster femtioelva gånger om dagen och  även om jag ibland kan hata henne så mycket att jag bara vill slita ut hennes hjärta, måste jag erkänna att det finns ingen annan som jag tycker om lika mycket som henne. När vi var små gjorde vi mycket trevliga saker, lekte pocahontas, lekte tigrar, sprang runt nakna och hade skrivit prut på varandras rumpor, för att vi inte visste att prutt stavades med två t. Skapat en prutt sång och slagits, brottats, sova skavfötter, allt! Hon är faktiskt en suverän syster, men fan om ni säger det åt henne, då blir det slag...



 

29 november - kuhwf

nokia 3310
Hellow goodlooking, återigen har meine mobil gått sönder. Då är det 3310 som gäller och snake for sure!



29 november - hoppla

he-he-he..
Julpyntar dag today! Softisch säger jag, julgranen ska upp, lussepussysar ska bakas och tomtar ska sättas på plats (he-he).

28 november - ey yo

poo
Önskelista? he-he-he.. Vad ska jag önska mig, det är typ som om jag får alzheimers så fort jag ska skiva den. popopopo...

28 november - santa claus

Tjobidobido...
Försov mig i morse, och hade världens hemskasta och verkligaste dröm någonsin. I korta drag kan jag säga att det handlade om att jag hittade min morfar död när jag var ute och promenerade och att jag grät 99% av tiden i drömmen. Hur som helst jag sov så hårt att jag inte hade hört min alarmklocka, jag hade inte hört när mamma hade ring i en timmes tid och försökte väcka mig, både hem och till mobilen... Dessutom hade hon langat några sms också. Tillslut vaknade jag av att morfar kom och nöp mig i tån.. Tack gode gud att han lever, min andrahands pappa!

26 november - holabandola

Idag är det EXAKT en månad tills min vän Amad Habib fyller år, kalas bra gubben! 17 år, dom växer upp så snabbt :')<- press tha' heart dude's!

25 november - en....

1

25 november - woawoa

ohhohohoho!
Trots Vic´s försök till att övertala mig kunde jag inte motstå! Jag har i en längre tid nu funderat på att töja mitt öra. Berättade iden för Vic idag, inte så positiv till min idé... Det sket jag i och gick efter skolan och köpte en 3mm:are. Wiho!

24 november - källis blogg

www.anywayyy.blogg.se
Jag vet att ni vill läsa blondinkällis blogg, here you go bäbisar!

24 november - yääh

31 dagar kvar till julafton, 10 dagar till 3 december, 7 dagar kvar till 1 advent = pynta, tre månader kvar till källis födelsedag..
Gosh I lööhw den här tiden på året, speciellt nu när det har kommit snö. Och på söndag är det pynt dag, myyyyss!
Rekomederar en gammal goding, Creed-One last breath!

23 november - crap

God morgon!
Faskien vad underbart det är att sova! Finns ingenting bättre punkt slut. Idag blire plugg dag for life, nk-rapport, nk-prov, matte och läsa engenska bok....

22 november - oh dear

Jikes!
Utomordentligt bra dag idag för Carro. Vaknade upp hos Olle, alltid lika trevligt. Match, vinst 2-0 mot Sävast, suck on that! Fira min kära morfar. Umgås med Olle. Pallo's place. Bio med John och Pallo, madagaskar 2! Knasigaste bio besöket i mitt liv.... Pallo däckade, dom båda var klappkalas och Pallo förvandlade biosalongen till en gaskammare om jag säger så.. Men att jag då hade roligt!
Nu ska jag komma ner i varv med vänner i min pyjamas, sen sova! God I love life!

22 november - grandpahh'

Grattis på födelsedagen...
Mofasa! 78 hela år har han funnits på denna jord och varenda år har han gjort lika bra. Han har varit som en andra pappa till mig och ställt upp hit och dit. Tack! ♥


21 november - aekäh

Jippie yay....
Jag kan inte förklara med hur otroligt lyckig jag är för att det är helg nu! Jag tror inte att det finns ett sånt ord som täcker den lycka jag känner.  Now, ajm gåing too duscha, sen ska jag åka till oboy och chilla som aldrig förr. Då vet ni vars ni har mig ifall det är någet!


21 november - bubblegummy

chew chew chew chew..
En uppfinning som jag uppskattar like hell är tuggummit! Det smakar alltid gott, och när det slutar smaka finns det många nya i påsen. Du får bra andedräkt (!!!!!!!) och har alltid någonting att göra, det finns många roliga saker, bubblor tex, hur kul som helst. Men det största och viktigaste egenskapen, en fräsch andedräkt. Det värsta som finns är när man känner sig obekväm om att man luktar illa, och allra mest när man pratar med någon som stinker..... scheisse.....


20 november - count down

Jul är kul'
Yä, nu är det banne mig julstämmning på hög nivå kan jag lova! I lööhw när man kommer till den här tiden på året, jag vet ikket vad det är. Men det är någonting med känslan. Nu saknas bara julpynt så är mitt liv compleeted! Vilket brukar äga rum första advent hemma hos lundmark-weinz residens.


19 november - känner du mig?

Well, do yah punk?
Upp till bevis, tror du att du känner mig? Vågar du bevisa det? Come on dude!
http://www.quizyourfriends.com/take-quiz.php?id=0811191242493717&a=1&

19 november - heaven

Ohoo honey..
Vilken kväll det kommer att bli alltså, jag har gjort bort läxorna tills i morgon och har laddat upp med en hel det godsaker... Nej inte godis, någonting ännu godare gott folk! Vänner säsong och även ett avsnitt av 90210, man blir ju nästan tårögd!


18 november - särlek

Särlek till piggelinen, i lööhw it!

18 november - boh'hoew

Din mamma...
Sven tror att han är så kaxig, men ack nej. Sven har sms trashat min morsa hela dagen idag,

Sven Dahlin:
Din mamma ser ut som ett marsvin som just kommit ut ur tvättmaskinen.
Sven Dahlin:
Din mamma är så hårig att hennes bröst ser ut som kokosnötter.
Sven Dahlin:
Din mamma är som en toastol, vit, rund, luktar skit och slickar mycket röv.
Sven Dahlin:
Din mamma är så fet att hon har ena delen av röven i finland och andra i sverige.

.....go to hell.....

18 november - grr baby


That´s for you Victoria "rasta-pänt_92" (som hon heter på min mobil) Blom, tack för att du förgyller min tisdag med glädje osvosv. Remember, när jag skrev tidigare om att jag hatar tisdagar för att det är så mkt hål osvosv, jag har kommit på den perfekta lösningen; Vic! Några tisdagar i rad nu har jag och Vic haft det asa-trevligt. Rätt mkt chill och rätt mkt snack, rätt mkt skratt för den delen också. Hon är en ögonsten. Hade lätt kunnat sätta henne.


17 november - nothing but the best



Vad vore jag utan vänner?

14 november - arsch

http://cgi.ditthoroskop.nu/se/
Det är så äckligt sånna saker verkligen stämmer in på en!

14 november - oh well

....
Piggelin, julmust, film och sova, enough said...


13 november - snöhö

Chea!
Ett steg närmare mot slalombacken, det har kommit snö! Vilket är en fördel om man ska åka slalom, !


13 november - blä

Popo...
Jag är less, less på att vara sjuk hela tiden. När jag väl är sjuk håller det i sig i år och dar. Dock kan jag inte så mkt mer än att vila och ta det lugnt, vilket är det bästa jag vet så det är ju inte helt dumt heller. Dessutom har jag fått vara med olle som har varit så snäll mot mig. Nu ska jag sova igen och kolla film och äta piggelin. Tänkte bara tala om att jag lever!




10 november - well ok?

HÖmhöM...
Klarade mig kanske i typ 3 veckor, men nu är jag sjuk åter igen! jag måste ha sämst immunförsvar, det är ju meningen att alla baciller inte ska angripa min kropp. Men i stället dras dom typ till min kropp. Det är som Alle och Red Tube, det dras till varandra. Vi får se hur länge dom stannar den här gången..


9 november - filip

Grattis från hjärtat!
Alla blickar kommer idag att riktas åt en enda person, och den är den person som har en väldigt stor del av mitt hjärta! Filip Christensen även känd som, min bästa vän! Jag ska försöka att göra din födelsedag så bra och lång som jag bara kan! Det är din dag idag, njut, du förtjänar det vännen! ♥


8 november

När du är ledsen blir jag ledsen, du är det bästa som finns!
♥ Jag älskar dig!

8 november - the killers

The killers - Somebody told me ◊ Bones ◊ Mr. Brightside → enjoy!


8 november - say what

Damer och herrar, flickor och pojkar, hunder och katter, elefanter och ekorrar....
Sven-sven-sven säger jag bara! Killen har fått mig att asgarva konstant dom senaste femton minuterna. Nu undrar ni säkert varför ( om inte, behöver du inte läsa dom närmsta raderna ), och ni ska sjävlklart få veta varför.

X2000?
kära passagerar, jag måste tyvärr meddela om den största nyheten i luleå på länge. carro har tagit bort sin tågstation där alla tandtroll fraktades fram och tillbaka. (hon skyltade stolt med det idag) men jag förstår inte hur man kan vara stolt över det? tänk på alla tandtroll som nu måste välja flyget istället för den flashiga och miljövänliga X2000. men på ett sätt kan man ju ändå förstå henne, eftersom hon gick minus på det. kostnaderna var för dyra för att frakta alla resande och priset var redan väldigt högt och en till höjning kunde inte ske. man har även försökt med att ha mindre personal, men inget har funkat. tyvärr helt enkelt. många tänker säkert nåt i stilen med: amen, det är ju bra att man har mindre tandtroll? det är bra, men när du har en flashig X2000 så transporteras alla elaka tandtroll bakåt och sedan sväljer man när dem i magsäcken där man kan höra deras dödsskrik ifall man lyssnar noga. och jag lovar, ni har själv hört det flera gånger. då det är flera som slaktas samtidigt kan magen få så mycket att göra att den börjar morra. många ser det som ett tecken på hunger men det är egentligen bara tandtroll som skriker. och det är vetenskapligt bevisat!


För mer läsning av Sven´s blogg, vänd er till http://kaptenosmos.blogg.se/

7 november - kalaskul

Dagens besvikelse...
Nu ligger det till på följande vis.. Det är någon som har gjort mig besviken. Jag trodde jag kunde lite på vad hon sa. Trodde att hon var någon som skulle hjälpa mig. Inte förstöra och göra mig ledsen. Jag trodde att hon skulle finnas där för mig och lära mig allt hon kan. Men nu.....
Jag vet inte om jag kan förlåta dig för det här. Förstår inte hur du kunde göra så här mot mig. Jag är sårad, ärrad för livet. Virpi, vad har du gjort? Du kan inte bara gå och ställa in lektioner utan att berätta.. Jag hade haft sovmorgon till tio över 12. Istället skiter du i att berätta sanningen. Jag hade kunnat lega i sängen 3 timmar och 30 minuter längre än vad jag egentligen gjorde.
Djupt besviken....

5 november - sova?

Hmmm...
När ska jag ha tid med att sova hade jag tänkt? Det är en bra fråga som jag inte har något direkt svar på, jag har inte sovit sen igår natt. Valvaka var ordet, enp07 och enp08, hade valvaka i natt! Jag, Källis och Tossi försökte att sova nån minut på ett par bord vi beslagtog i ett av grupprummen fast det gick inte sådär jätte bra! Sen hade vi skola på det idag, nån föreläsning till klockan ca 2 och efter det hade jag tandläkaren och sen vänta på bussen en timma, nu måste jag plugga och sen har jag träning och efter det ska jag plugga igen. Så frågan är, när ska jag ha tid att sova?



Grattis till Barack Obama, som petade Bush!

5 november - utmanad

Jenny skogsberg den lilla klytorisen har utmanat mig, bäst att lyda!

* Länka den som utmanat dig och sätt in dessa regler på din blogg.
•  Jenny Skogsberg  www.jennsky.blogg.se
* Berätta 7 saker om dig själv, både alldagliga och knäppa.
* Utmana 7 st i slutet av inlägget genom att nämna deras namn och länka till dem.
* Låt dem få veta att de har blivit utmanade genom att lämna en kommentar i deras blogg.

1. Jag har X antal tvångstankar, några exempel:
• Måste alltid slå någon tre ggr på ryggen om jag ser dom gå på en A-brunn.
• Måste alltid ha snodd och armband på höger arm.
• Tar alltid på mig höger socka och höger sko först.
• Måste alltid säga 3 saker innan jag går och lägger mig.
• Måste alltid slå på handfatet med tandborsten en viss melodi efter att jag har borstat tänderna.
osvosv...
2.  Det längsta jag har rest till är Finland, har aldrig varit utomlans förutom det.
3. Jag tycker att livet är vad man gör det till, gör man det roligt och lätt har man det mycket lättare och roligare.
4. Jag dregglar när jag sover, big time!
5. Jag är går på allt! Säger ni någonting till mig "grisar kan flyga" tex, jag hade trott på det!
6. Min näsa fungerar knappt! Kan inte andas genom mina näsborrar.... poopoo
7. När jag var liten ville jag vara en pojke, och gjorde massa killiga saker.

Jag väljer att inte utmana någon säger så här ist, "Den som vill, får känna sig utmanad av mig"!

4 november - oh poo

HAHAHAHAHA!
Jag  satt och kolla de på www.caliroots.com där dom händelsevis har helt awesome kläder och helt plötsligt dyker det upp ett par jeans som jag och Sandra utbrister i skratt till! "Dvärg-byxor" utbrister jag och vi garvar ännu hårdare!


4 november - hihu

Chea!
Dags att avslöja det, idag är den dag då jag har gjort någonting som jag längtat efter i månader. Jag har tagit bort min tandställning! Yeaah baby! Det känns lent. Dock måste jag erkänna en sak, I miss my baby tufftuff räls. Poopoo.

 


3 november - pottis

PPPPSSSTT!
I morgon ska jag avslöja en liten hemlis, så håll ögonen öppna!





3 november - suck

Snälla....
Allvarligt? Det är ju bara löjligt att hålla på att kaxa, jag säger bara en sak. Väx upp! Varför ska man hålla på att kaxa mot folk och irritera sig på dom. Det är bara ett sätt att visa att man är en mindre person, när man istället kan visa att man har lite stolthet och acceptera allt och alla som dom/det är. Kom igen, blir inte alla mer nöjda om man kan vara positiva? Stå rakt upp och visa att man är en starkare person är nått jag beundrar. Ger man igen är man en minst lika låg person! Jag måste säga att jag är stolt över Vic! Du sköter det på ett snyggt och moget sätt! Fortsätt så.

3 november - grattis majs

3 november = Maja Karlssons födelsedag!
Yepp, that´s the way! Maja fyller 16 år idag, och jag önskar henne ett stort varmt grattis.


Ofc var jag tvungen att ta en bild på Maja med cola, utan Cola ingen Maja.  I princip!

2 november - julmust

mmmmmm..
Julmust, är gott! Bara så ni vet, enligt endel är det fel att tjuvstarta med att dricka julmust.... Men jag säger: Drick! Jag vet att ni vill, kom igen fall för frestelsen...

Förövrigt sitter jag och pratar med med Palloww och Jowhny-boy i telefon nu, dom hälsar så mkt! Pallo vill tillägga: Livet är inte surt det är sött!
Vilka killar det är alltså, jag diggar dom stenhårt! P-boy och S-boy in my heart!

RSS 2.0