21 februari

torsdag idag, och i morgon är det sista dagen innan lovet! det ska ju bli helt underbart med lov! som jag har längtat :) lovet kommer att bestå av en hel del sovandes, plus att jag och natha ska göra en hel del utflykter! :) ska bli underbart! på lördag ska vi och åka grillor i stan ;o var ett bra tag sen man åkte, men ska bli hur kul som helst. och sen en picknik på isen, kan det bli bättre? =) och den 29 är det dags att åka upp till g-vare för att spela lilla vm, riktigt taggad! bara GULD som gäller!


idag så har det varit en riktigt bra dag, slapp skolan pga att vi skulle iväg till ebenjarka med entreprenör. vilket var riktigt roligt! vi fick köra någon underlig maskin som jag aldrig kört tidigare ;p men roligt var det! sen fick vi även prova oss på curlig, gick inte fullt så bra, men även det var roligt =) känns riktigt bra en enp! blev till och med invigningssnöbadad (tack viggo) :') efter det blev det stan med natha, och anna hängde på i 20 min tills hennes buss gick :) vi kollade lite kläder, men sen kom hungern med storm steg, så jag och natha begav oss till kantarellen för att luncha med hennes mor och far, som var jätte gulliga och bjöd mig på mat :) för min del blev det plättar, och även köttfärsås och spegetti. för nathas, laxlåda. det var verkligen gott! var mätt som en plätt efter den måltiden ;q vi satt och pratade en lång stund om allt möjligt, riktigt mysigt! kom fram till många roliga saker som vi ska göra och även om framtiden :) blev väldigt lycklig efter det samtalet! när vi var klara gick vi runt, runt stan och hade det trevligt. sen tog jag 14.50 bussen hem till rutvik, och tog det bara lungt framför tvn och datorn. och nu sitter jag bara här framför datorn och funderar på en tidig kväll, ska nog kolla lite tv först :)

ciao!


- nytt liv, nya möjligheter!

19 februari

oj! har totalt glömt bort att jag hade det har stället! :p men jag ska försöka skärpa mig! (;

kommer knappt ihåg vad som har hänt sen jag skrev sist, men det som har hänt nyligast är väll att jag har fått mig en ny mobil, en w910i, älskar mobilen! (: och igår frågade natha om jag ville följa med hennes familj på fjällen resa under påsken, och det är någonting som jag STORT ser fram emot måste jag säga! det kommer bli underbart :) sen kom jag fram idag till, att jag nog ska ändra mitt gymnasieval till enp. det känns bättre enligt mitt tycke, så på torsdag ska jag till Ebenjärka (eller hur det nu stavas) med alla som har valt enp i förstahandsval. det känns också roligt när natha ska gå det. men jag orkar inte hålla på att tänka på det där valet mer, man blir bara galen :p

om idag då, på skolan började det med att vi hade no och skulle göra något test där vi gick ihop i grupper, jag, bella, lisa, anna, jennifer och maja. Vi skulle testa våran reaktionsförmåga typ. ruggit snabba var vi! ;)  efter det hade vi bad på idrotten, vi gick ihop två och två (jag och anna), tog ett kort ur en kortlek, och fick kolla på en lista vad vi skulle göra. det var kul, men jag och anna fick trampa lite väl mkt vatten enligt mitt tycke ;d efter lunchen hade vi matteprov, var nervös  ;s  var tvungen att göra bra ifrån mig! men det kändes helt bra, så det är bara att vänta på resultatet.

när jag kom hem hade pappa gjort lassange, så tog mig lite lasse och ett glas josse ;) sen tog jag det bara lugnt med lite msn, och uppdaterade mig lite på pixbox. nu har jag nyligen skrivit klart so:n om Hitler som vi har redovisning på i morgon. håller tummen om att det ska gå bra! :)

nu sitter jag bara här och lyssnar på lite musik "Remi Nicole-Go Mr Sunshine", får en sån sommar känsla utav den låten! skulle inte sitta helt fel med ett sommarlov just nu. det är ändå inte så länge kvar, ca 2-3 månader :) känner ett stort sug utav att få gå omkring i tunna sommarklänningar, äta isglass i hettan, sova hur länge man vill, umgås, spela fotboll  på grönt gräs, bada, gå längs stranden barfota, mm....! längtan är stor!

imorgon blir det skola till halv 12, följt av ett stan besök med nathalie, där vi ska ta en fika och hitta slalomglasögon/jacka till mig, efter det en innebandyträning :)

det var de, på återseende ;)


RSS 2.0