suuuuug

jaghatarmitthårjaghatarmitthårjaghatarmitthårjaghatarmitthår
jaghatarmitthårjaghatarmitthårjaghatarmitthårjaghatarmitthår
jaghatarmitthårjaghatarmitthårjaghatarmitthårjaghatarmitthår
jaghatarmitthårjaghatarmitthårjaghatarmitthårjaghatarmitthår!!!


27 februari

DET ÄR LOOOOOOOOOOOOOOOOOV!

Fredag: Middag med görls at Waldorf, Plannja & sen chill hos tomtom.
Lördag: Partaj med görls!
Söndag: Simma med Källis, Tossi och sen bio tajm!

Nu duschen!


*

Anneli måste vara bland det gulligste och knasigaste barnen på planeten, när Anneli gick på högstadiet var hon med i någon slags schack-klubb. Den roligaste med det var att klubben bara bestod utav två deltagare... Anneli och hennes lärare. Ingen annan ville vara med så klubben fick läggas ned. Vi sörjer med dig Anneli...

Jag tycker om dig precis som du är Källis ♥

25 februari

  • Marwan var med i tidningen idag, min gulliga lilla fotbollsfantast marwan :'D
  • Jag har köpt min nya mobil, Samsung f480 Touchwiz, hämtaren på måndag!
  • Jag har ont i min fossing, och jaaaa den jag bröt...
  • Jag måste plugga
  • Jag orkar inte plugga
  • Jag är kär, HEATH LEDGER <3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3
  • Ed Westwick kommer två på min kärlekslista
  • I morgon äre så gott som lov!
  • Ska bjuda Tossi och Källis på bio söndag kväll!
  • Jag längtar till björkliden, big time!
  • Jag längtar till min underbara kusin Lovisa kommer och myser med mig, v 11!


24 februari

Idag har fan varit en bra dag, tyska provet gick inte så illa som jag hade förväntat mig, still jävligt illa, men ändå inte ig (i hope). Sen träffar man vixen som jag hade många sköna timmars snack med medans jag gymmade! Biff blev jag också! Sen ringer mamma och säger att dom har beslutat att jag ska få pengarna tillbaka för att min mobil har gått sönder X antal ggr! WOPPIDO, tror att det blir den här godingen som får spendera mycket tid med mina labbar framöver ↓


speciell dag

Idag är det min andra gummas tur att fylla år, Källis tur! Grattis från hjärtat! ♥

23 februari

Sandra och Anneli, tack för alla telefonsamtal och sms! Jag har sovit så har inte hört att ni ringt och har inga pengar så kan inte ringa upp, men söta är ni! För er andra kan jag berätta att jag vaknade upp och insåg att jag var sjuk, mår illa som en gorilla, huvud-ajaj och är galet het! HEHE


Fniss, 13 år och gangster!

*

Sandra påminde mig just, DET ÄR LOV NEEHHSTA VECKA! oh happy days!

22 februari

Vad ingen vet så utförde jag en liten tävling under gårdagen, grenen dom tävlar i förblir okänd, här har ni resultatet;
1. Vic
2. Fanny
3. Sofie Str
4. Stina P
5. Lisa

Bättre lycka nästa gång! Förövrigt vart kvällen lyckad, och grattis tom än en gång!

• pussheeej! oj juste, höll på att glömma att säga att jag diggar folk som kan mitt nummer utan till faktiskt!



20 februari

Nu är tandställningen i, pappas stora tröja på och jag är redo för sängen! Mannen i mitt liv, affe-paff, ligger i fotändan och jag tror att det blir att mysa med honom en stund också tillsammans med ett vänner avsnitt kanske!
Dagen får 5 guldstjärnor! Puss på idag! Hoppas jag har träningsvärk i morgon, har tyyyeep glömt bort hur det känns, snyyft..




19 februari

Fredag; Gymma, kolla vår match gif-notviken, tjejkväll! Wowo!
Lördag; Stan, fixa i lokal, lagfest, tom's place!
Söndag; SOOOOVAAAAAAAAA och kolla film!


19 februari

åh, har bästa känslan i kroppen, nytränad! Bästa som finns, har saknat denna känsla så stört mycket! Anna och jag var och simmade och sen solade vi! Mucho najsbajs!

Speciell dag

..tänk för att det är det! Idag är det min lilla gullegris Sandra "tossi" Stenmans födelsedag och jag säger verkligen grattis från hjertat, puss på munnen!

16 februari

Det blir många grattis idag;

GRATTIS TOMTOM PÅ FÖDELSEDAGEN
GRATTIS JULIA PÅ NAMNSDAGEN
GRATTIS DANIEL PÅ FÖDELSEDAGEN
GRATTIS MIA PÅ FÖDELSEDAGEN
GRATTIS TILL MIG FÖR ATT JAG HAR TAGIT BORT GIPSET

peace out!

*

Livet är underbart, även fast det kan bita en i röven i bland! Har världens bästa känsla i kroppen, ingenting kan förstöra detta! Inte ens om jag blev träffad av en meteorit i skallen!

15 februari

Ända sen jag har varit liten har jag alltid varit ett stort fan utav scooby doo, vissa av er kankse blir förvånade och vissa sitter och suckar (lisa) men jag älskar tecknat! Så det blev en stor glädje som väcktes innom mig när jag såg att det hade kommit en ny scooby doo film, så klart väntade jag inte en sekund med att ladda hem den.. Kvällen är räddad!

15 februari

Ännu en söndag dåe! Valen till sysselsättning är inte många, sova, ligga i sängen, ligga i soffa, ligga på golvet? HMMM... Idag tror jag att jag varierar mig mellan ligga i sängen och att ligga i soffan! SCHÖÖÖÖHNT, bra puss yahej!

14 februari

Igår var en kulkul dag, fick vara med jätte många roliga söta flickor jag tycker om! Idag är det alla hjärtans dag, så glad alla hjärtans dag eller nåe!


Fredag den 13

Idag fyller en utav mina favoriter år! Grattis Alle ♥

12 februari

Morgen ist es Freitag und wie alle weiss wass dass bedeutet, HELG! That's right suckers, bäst att passa upp när det är fredag den 13 också.. Stört att jag är så vitskeplig som jag är. Taxiföraren tyckte att jag skulle uppsöka en psykolog och när jag garvade åt saken satt hon där seriös och såg på mig. "Hon skämtar väl" tänkte jag för mig själv, men är inte så säker på att hon gjorde det...

10 februari

Jag har just insett en sak, jag är omogen och barnslig. Håller alltid på att prata om bajs, kan knappt föra seriösa samtal, kollar alltid barn filmer, kollar jag på tv kollar jag oftast på disney chanel, ritar lustiga bilder överallt, osvosv.. Hur som helst, jag har inget problem med det! Tänkte bara säga att jag vet om att jag är sån så ni behöver inte oroa er! hihi.


9 februari



här inne har jag spenderat 98% av min tid i helgen!

fattaru

27-29 mars ska jag vara helt återställd i foten och ha kommit i form för att spela junior dm! Det svär jag på mitt liv!

8 februari

Igår var vi ( jag, simon, filip, andre ) hos john och tittade till så att han levde och där piskade jag simon i NHL.. okej, det där var en stoooor lögn, men jag gjorde faktiskt mål! 2 stycken tom! ....fast ett blev bortdömt... Det jag försöker komma fram till är att det var kul, det är alltid kul att spela tv spel! Alla sorter.. Vet att vi har nått gammalt nintendo nerpackat någonstans och idag ska jag leta fram det och spelaspelaspela! Förövrigt så såg john ut att må jätte bra och jag har fått mig en partner på kryckor!

wowo

Idag träder en viss Sven Dahlin in i vuxen livet och har äntligen blivit man (mer eller mindre), grattis! Hoppas att du får en mucho trevlig födelsedag!

6 februari

Ingenting slår en fredag helt utan skola, jag har sovit till cirkus ett och tagit mig en dusch och kollat på mtv! Snart ska jag packa lite stuffs och klä på mig kläder för to night ska jag och lisa med pallo, filip, emelie och (okänd?) till pallos stuga! Looking forward to it! Stay in touch!

4 februari



3 februari

Jag tror inte att jag kan bli på mycket bättre humör än vad jag är just nu!

2 februari

Kom just hem från tränigen,,,, det var som vilken träning som helst.. Så klart tränade jag inte, och när jag reser mig upp och ska gå ut mot bilen tittar jag in i väggen och utbrister i skratt, samtidigt som jag ropar dig Lisa. Jag pekar på väggen och vi garvar ännu hårdare. Det var ungefär någonting i stil med detta som var skrivet på väggen;


2 januari

hmm... Utmanad av mallsi, bäst att göra som man blir tillsagd, vill inte få smisk!

Favoritstad: antagligen luleåååååååååååå, puss!
Favoritdrink: (dricka): mjölk är gott!
Det galnaste du gjort: well.. jag och lisa trodde att våran mellanstadie lärare var en alien och försökte få tag i bevis för att bevisa det. dock inte det galnaste jag gjort vill jag påstå, men nog fan var vi galna.
Inom 10 år: "live your life"
Favoritplagg: pyjamas och min morgonrock, myes!
Sjukaste drömmen: den när jag duschade i hitlers gaskammare toppar nog listan...

och jag väljer inte att utmana någon. vill du göra det, gör det, annars slipper du! jag känner mig snell idak!

2 februari

  that´s the new color suckers ↓


1 februari

Förresten, igår gjorde jag ljusa slingor i mitt hår, igen, hihi..


1 februari

Gammelstads vs Gällivare B = 12-1, skön vinst! WOWO

RSS 2.0